Λος Άντζελες Λέικερς: Περιμένουν… Όντομ

Λος Άντζελες Λέικερς: Περιμένουν… Όντομ

Αν μπορέσει να αποδείξει πως είναι διατεθειμένος να παίξει… μπάσκετ, ο Λαμάρ Όντομ θα απασχολήσει τους Λος Άντζελες Λέικερς και Λος Άντζελες Κλίπερς.

Είναι ήδη γνωστό πως ο 34χρονος φόργουορντ θα προτιμούσε κάποια από τις δύο ομάδες της «πόλης των αγγέλων», αν επιστρέψει στο NBA, ενώ είναι επίσης γνωστό πως οι δύο ομάδες παρακολουθούν την πορεία του. Σημερινά δημοσιεύματα (14/11) βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων, λοιπόν, επαναφέρουν το θέμα στο προσκήνιο τονίζοντας πως οι Κλίπερς και οι «λιμνάνθρωποι» θα καταθέσουν πρόταση συνεργασίας στον Όντομ, αν εκείνος ξεπεράσει τα τωρινά νομικά προβλήματά του.

Στο μεταξύ, ο Ματ Μπαρνς άφησε να εννοηθεί μέσω Twitter πως βαρέθηκε να την… πληρώνει, ώστε να υπερασπιστεί τους συμπαίκτες του, λίγες ώρες έπειτα από την αποβολή του στο χθεσινό ματς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Προκάλεσε τον καυγά, ο οποίος συνδυάστηκε και με αποβολή του Σερζ Ιμπάκα, οπότε άνοιξε τον δρόμο για «μεγάλη» εμφάνιση του Μπλέικ Γκρίφιν! «Λατρεύω τους συμπαίκτες μου, αλλά δεν θα σταθώ άλλη φορά στο πλευρό τους με αντίστοιχο τρόπο. Αυτές οι μαλ… μου κοστίζουν χρήματα» έγραψε σχετικά ο 33χρονος φόργουορντ.

Ακολούθησε, πάντως, πρόστιμο 25,000 δολαρίων από το NBA εξαιτίας χρήσης... υβριστικών εκφράσεων, αν και ο Ντοκ Ρίβερς υποστήριξε πως ο παίκτης του ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, όταν εξέφρασε τη συγκεκριμένη άποψη. Από την πλευρά του, ο Γκρίφιν στάθηκε εκ νέου στην επιρροή του νέου προπονητή: «Σχεδόν όλα είναι διαφορετικά. Είμαστε, βέβαια, στην ίδια πόλη και φοράμε τις ίδιες φανέλες, αλλά η γενικότερη ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Μας μένουν τα λόγια του».

Στα των Λέικερς, αύριο (16/11, 05:30) η ομάδα του Μάικ Ντ’ Αντόνι υποδέχεται τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη στο «Staples Center» χωρίς τους τραυματισμένους Κόμπι Μπράιαντ και Στιβ Νας, ενώ σήμερα (14/11) οι Ράιαν Κέλι και Ελίας Χάρις υποβιβάστηκαν στους Λος Άντζελες Ντιφέντερς της D-League. Μάλιστα δημιουργήθηκαν φημολογίες για ανταλλαγή, η οποία αφορά τους Πάου Γκασόλ και Ζακ Ράντολφ των «αρκούδων», εξέλιξη που σίγουρα θα επηρεάσει το ρόστερ των δύο ομάδων. Τέλος αναφέρουμε πως ο Κουίνσι Ποντέξτερ διατηρεί πιθανότητες παρουσίας στο αυριανό ματς, αλλά στη χειρότερη περίπτωση αναμένεται να πάρει μέρος στο κυριακάτικο παιχνίδι (18/11, 01:00) με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Sleep Train Arena», ενώ ο Τζέριντ Μπέιλες επέστρεψε από χθες ύστερα από τραυματισμό και μείωσε τον χρόνο συμμετοχής του Καλάθη.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Λέικερς:
Γκαρντ
Στιβ Νας
Κόμπι Μπράιαντ
Στιβ Μπλέικ
Τζόρνταν Φάρμαρ
Τζόντι Μικς
Χαβιέ Ανρί

Φόργουορντ
Τζόρνταν Χιλ
Ουες Τζόνσον
Νικ Γιανγκ
Σόουν Ουίλιαμς
Ελίας Χάρις (D-League)
Ράιαν Κέλι (D-League)

Σέντερ
Πάου Γκασόλ
Κρις Κέιμαν
Ρόμπερτ Σάκρε

Και το τωρινό ρόστερ των Γκρίζλις:
Γκαρντ
Τόνι Άλεν
Μάικ Κόνλεϊ
Τζέριντ Μπέιλες
Κουίνσι Ποντέξτερ
Νικ Καλάθης
Τζαμάλ Φράνκλιν
Μάικ Μίλερ

Φόργουορντ
Ταϊσόν Πρινς
Ζακ Ράντολφ
Εντ Ντέιβις
Τζον Λέουερ

Σέντερ
Μαρκ Γκασόλ
Κώστας Κουφός



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved