Φίνιξ Σανς: «Εκρηκτικό» δίδυμο Ντράγκιτς με Μπλέντσο

Φίνιξ Σανς: «Εκρηκτικό» δίδυμο Ντράγκιτς με Μπλέντσο

Οι Φίνιξ Σανς εξασφάλισαν χθες τον Έρικ Μπλέντσο, τον οποίο προορίζουν για δίδυμο με τον Γκόραν Ντράγκιτς στις θέσεις των γκαρντ.

Συγκεκριμένα, ο μέχρι πρότινος αναπληρωματικός πλέι-μέικερ του Κρις Πολ στους Λος Άντζελες Κλίπερς αναμένεται να αναλάβει τη θέση «1», ενώ ο Σλοβένος Ντράγκιτς τη θέση «2». Εντούτοις, ο νέος κόουτς των «ήλιων», Τζεφ Χόρνασεκ, μάλλον θα χρησιμοποιήσει αμφότερους τους παίκτες στις δύο περιφερειακές θέσεις, αφού ο Ντράγκιτς και ο Μπλέντσο του προσφέρουν τη συγκεκριμένη ευχέρεια. Σημειώνουμε, επίσης, πως ο GM, Ράιαν Μακ Ντόνοου, είχε υποστηρίξει πρόσφατα πως σκοπεύει να ενισχύσει την περιφέρεια των Σανς.

Ακόμα, ο 50άχρονος προπονητής ξεκαθάρισε πως πιθανή ανταλλαγή του Μάρτσιν Γκορτάτ δεν είναι ανάμεσα στις άμεσες προτεραιότητες των εκπρόσωπων της Αριζόνα. Δεν απέκλεισε, μάλιστα, παραμονή του Πολωνού σέντερ, παρά την προσθήκη του Άλεξ Λεν μέσω του φετινού ντραφτ, αλλά το πιθανότερο είναι πως ο Γκορτάτ θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Για την ώρα, στο δυναμικό των Σανς παραμένει και ο Σάνον Μπράουν, που δεν αποδεσμεύτηκε, όπως αναμενόταν, πριν από την αυτόματη μονοετή επέκταση συμβολαίου αντί 3.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Αντίθετα, ο Χαμέντ Χανταντί προστέθηκε στον κατάλογο των waivers και «κόπηκε» κατόπιν αποζημίωσης 200,000 δολαρίων, κίνησε που απελευθέρωσε 1.4 εκατομμύρια δολάρια στο salary cap των «ήλιων».

Από την πλευρά τους, οι Κλίπερς απέκτησαν τους Τζέι Τζέι Ρέντικ και Τζάρεντ Ντάντλεϊ μέσω της ανταλλαγής του Μπλέντσο, αλλά δεν ολοκλήρωσαν τις μεταγραφικές κινήσεις τους ενόψει του 2013-14. Συγκεκριμένα ανανέωσαν μονομερώς το συμβόλαιο του Ουίλι Γκριν αντί 1.4 εκατομμυρίων δολαρίων και συνεχίζουν τις επαφές με τον unrestricted free agent, Καρλ Λάντρι, οι οποίες έχουν φτάσει σε σοβαρό επίπεδο, σύμφωνα με το ESPN. Τέλος επιδιώκουν και την παραμονή των Ματ Μπαρνς και Λαμάρ Όντομ, αλλά ο πρώτος προσεγγίστηκε από τον GM των κινητικότατων Μινεσότα Τίμπεργουλφς, Φλιπ Σόντερς, οπότε προέκυψε ένα ακόμα σχετικό εμπόδιο, πέρα από εκείνο των Λος Άντζελες Λέικερς.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved