Γιούτα Τζαζ: Αισιοδοξεί ο Καντέρ

Γιούτα Τζαζ: Αισιοδοξεί ο Καντέρ

Αισιόδοξος πως θα καταφέρει να επιστρέψει στην αναμέτρηση απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς εμφανίστηκε ο Ενές Καντέρ, ενώ ο Ντιρκ Νοβίτσκι φανέρωσε τάσεις… φυγής από τους «μαβς».

Ο 20άχρονος σέντερ παραπονέθηκε για έντονες ενοχλήσεις στο δεξιό αστράγαλο και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα. Δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Φοίνιξ Σανς, στο «US Airways Center» της Αριζόνα, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή απέναντι στους «Μαβς» (08/01 04:00), στο «EnergySolutions Arena». Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, το οποίο διεξήχθη στις 31/10 κι έληξε με νίκη της ομάδας του, είχε αγωνιστεί για 14.20’, έχοντας έξι πόντους, εφτά ριμπάουντ, αλλά και τέσσερα λάθη.

Εφόσον πράγματι καταφέρει να επανέλθει σήμερα (ξημερώματα 08/01), θα μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του Ντέρικ Φέιβορς, ο οποίος κλήθηκε να καλύψει το κενό του στη ρακέτα. Από τη Γιούτα, πάντως, ξεκαθάρισαν πως δεν σκοπεύουν να τον πιέσουν, ρισκάροντας πιθανή υποτροπή, και θα τον χρησιμοποιήσουν μόνο εφόσον δεν αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση πριν από το τζάμπολ.

Εν τω μεταξύ, δεν κράτησε για πολύ η θητεία του Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς στους Ντάλας Μάβερικς, αφού αποδεσμεύθηκε. Μόλις δύο εβδομάδες πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα των «μαβς» ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ, καθώς η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να τον απομακρύνει από το ρόστερ, το οποίο μετράει πλέον 14 παίκτες. Πρόλαβε να αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 2,8 πόντους σε 10’. Στο Ντάλας σκέφτονται πλέον να υπογράψουν το Μάικ Τζέιμς, ενώ από το σημερινό αγώνα τους με τους Γιούτα Τζαζ αμφίβολος είναι ο Μπράνταν Ράιτ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο. Αυξημένος χρόνος συμμετοχής θα δοθεί στον Έλτον Μπραντ, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί να συνεισφέρει και ο Μπέρναρντ Τζέιμς.

Τέλος ο Νοβίτσκι έκανε λόγο για… ανταλλαγή του. Προφανώς οι σχετικές δηλώσεις του Γερμανού διεθνή επηρεάζονται από την… κατηφορική πορεία των Τεξανών. «Περνάμε δύσκολη φάση. Μία ομάδα πρέπει να χτιστεί πάνω στην ελπίδα. Θέλαμε τον Ντερόν. Θέλαμε και τον Ντουάιτ. Για να πάρουμε μεγάλο παίκτη, πρέπει να δώσουμε κάποιο αντάλλαγμα. Ίσως ο Κιούμπαν έχει κάτι στο μυαλό του, αλλά εγώ δεν το ξέρω. Θα τελειώσουμε τη φετινή σεζόν και θα δούμε τι θα συμβεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.



NBA: «Αγριεμένοι» οι Πρωταθλητές Νάγκετς, μείωσαν οι Πέισερς - Αποτελέσματα και highlights
NBA: «Αγριεμένοι» οι Πρωταθλητές Νάγκετς, μείωσαν οι Πέισερς - Αποτελέσματα και highlights
Τένις: Απόγευμα Σαββάτου αρχίζει ο Τσιτσιπάς στην Ρώμη
Τένις: Απόγευμα Σαββάτου αρχίζει ο Τσιτσιπάς στην Ρώμη
Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved