Έτοιμος ο Ρόουζ

Έτοιμος ο Ρόουζ

Είτε κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, είτε κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς, ο Ντέρικ Ρόουζ θα επιστρέψει, ενώ οι Σικάγο Μπουλς ανακοίνωσαν την... τέταρτη απόκτηση του Μάικ Τζέιμς.

Χθες (04/04), ο βασικός πλέι-μέικερ των «ταύρων» ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα προπόνηση. Σήμερα (05/04) έκανε το ίδιο αναφορικά με το ζέσταμα των εκπροσώπων της «πόλης των ανέμων» και φάνηκε έτοιμος για την αναμέτρηση με τους Μπόστον Σέλτικς στις 3:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (06/04). Πάντως έχουν υπάρξει αντίστοιχες περιπτώσεις, στις οποίες ο Ρόουζ δεν χρησιμοποιήθηκε, καθώς οι Μπουλς τον δηλώνουν ακόμα αμφίβολο.

Σχεδόν δεδομένη, όμως, πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του στο ματς με τους Νιου Γιορκ Νικς που ακολουθεί στο πρόγραμμα των πρωτοπόρων της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Στο μεταξύ, η ομάδα του Σικάγο κοινοποίησε την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς.

Ο 36χρονος γκαρντ έχει συμμετάσχει σε οκτώ φετινά ματς των Μπουλς. Άλλωστε ξεκίνησε την σεζόν στην ομάδα, αποδεσμεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου, αποκτήθηκε με δεκαήμερο συμβόλαιο στις 14 Φεβρουάριου και στις 14 Μαρτίου, ενώ αυτή τη φορά υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν.



Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: «Βασιλική» παράταση ή «ερυθρόλευκη» πρόκριση
Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: «Βασιλική» παράταση ή «ερυθρόλευκη» πρόκριση
Παναθηναϊκός AKTOR: Ομάδα που δεν κωλώνει πουθενά
Παναθηναϊκός AKTOR: Ομάδα που δεν κωλώνει πουθενά
Ο Χρήστος Ζαφείρης έγινε… χρεωστική κάρτα στην Τσεχία!
Ο Χρήστος Ζαφείρης έγινε… χρεωστική κάρτα στην Τσεχία!
Τότεναμ: Χωρίς τον Σον κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ
Τότεναμ: Χωρίς τον Σον κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved