Μπαρτζώκας: «Έγινε χαμός μετά το ντέρμπι – Χαρούμενος για τον Φαλ»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το ματς με την Βιλερμπάν, τον Μουσταφά Φαλ, αλλά και όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι αιωνίων.
Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στη Γαλλία απέναντι στην ουραγό της Euroleague, Βιλερμπάν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς αυτό, ενώ τόνισε πως είναι χαρούμενος για την επιστροφή του Φαλ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον απόηχο ενός αδιάφορου ντέρμπι όπως το χαρακτήρισε.
Αναλυτικά:
Για το ματς με τη Βιλερμπάν: «Έχουμε τέσσερις τελικούς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και πρέπει να κατακτήσουμε αυτό που μας αξίζει. Για να κερδίσεις στην Ευρωλίγκα πρέπει να ματώσεις. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό για να παίξεις με ομάδες που αρέσκονται να ανοίγουν το ρυθμό. Πρέπει να πιέσεις στα ριμπάουντ, να επιτεθείς στους αδύναμους αμυντικούς τους και να έχεις εσύ αμυντική ισορροπία. Παίζει ρόλο να είσαι συμπαγής αμυντικά».
Για τον Φαλ: «Είμαι χαρούμενος για τον Φαλ λείπει σχεδόν 300 μέρες, αλλά έκανε συστηματική δουλειά για να επιστρέψει. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι των επιτυχιών μας, αλλά αυτήν την στιγμή το να είναι ο κάθε παίκτης στη δωδεκάδα είναι κάτι θετικό».
Για το ρόστερ: «Το έχω πει ξανά. Το ρόστερ είναι πολύ ποιοτικό και βαθύ. Πολλοί από τους παίκτες στεναχωριούνται όταν μένει εκτός Ευρωλίγκας, αλλά έχω κάνει εξήγηση σε όλους. Για να είναι όλοι σε καλή κατάσταση κάνουμε διαχείριση».
Για τη διαχείριση μετά το ντέρμπι: «Είδατε και εσείς μετά από ένα ντέρμπι που ήταν από τα πιο αδιάφορα τι απόηχο είχε μετά και έγινε ο χαμός που έγινε όχι μόνο στο ελληνικό μπάσκετ. Ελπίζω αυτό να πέρασε».