Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: Για την υπέρβαση στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα σε εξ αναβολής αγώνα της ένατης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Μάριος Βλαβιανός
Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: Για την υπέρβαση στη Βαρκελώνη

Οι Πειραιώτες προέρχονται από δύο σερί ήττες, από Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ, προβληματίζοντας με την απόδοσή τους κυρίως στη Μόσχα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του 14 παίκτες συμπεριλαμβανομένου και του Άαρον Χάρισον που επιστρέφει μετά από σχεδόν έναν μήνα.

Οι Καταλανοί, πρωτοπόροι στην κατάταξη με ρεκόρ 9-2, θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στην έδρα τους, ενώ έχουν γνωρίσει την ήττα μόνο από Βιλερμπάν και Ζενίτ.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πλην της απουσίας του Βίκτορ Κλαβέρ, ενώ επιστρέφει ο Άλεξ Αμπρίνες.

Διαιτητές θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία).