Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για μάχη» (videos)

Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για μάχη» (videos)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδωσε το σύνθημα προκειμένου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να πάρει τη νίκη κόντρα στην Βαλένθια

Στην έδρα της Βαλένθια για την 22η αγωνιστική δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να δίνει το σύνθημα προκειμένου οι «πράσινοι» να πάρουν τη νίκη και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για το στόχο τους. 

Αναλυτικά όσα είπε ο σμολ φόργουορντ του «τριφυλλιού», μιλώντας από την έδρα της Βαλένθια:

Για το ματς με τους Ισπανούς: «Η Βαλένθια παίζει πολύ καλύτερα τελευταία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά. Έχουν έναν πολύ καλό ρυθμό εδώ, παίζουν γρήγορα. Πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό τους. Στην αντίπερα όχθη, πρέπει να παίξουμε επιθετικά και να κυνηγήσουμε εύκολα καλάθια που θα μας δώσουν δύναμη και πόντους, γιατί πρέπει να σκοράρουμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι μια αμυντική ή μια επιθετική ομάδα: «Ελπίζω να γίνουμε αμυντική ομάδα αύριο. Σίγουρα, σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να παίξουμε άμυνα, όπως και σε όλα τα εκτός έδρας ματς. Είναι αδικία να λέμε ότι είμαστε επιθετική ομάδα, γιατί προσπαθούμε και θέλουμε να βελτιώσουμε και την άμυνα μας. Ο χαρακτηρισμός για το αν είμαστε μια επιθετική ή μια αμυντική ομάδα θα έρθει στο τέλος της χρονιάς».

Για το πόσο επικίνδυνη είναι η Βαλένθια: «Έτσι είναι η Euroleague. Κάθε ομάδα είναι επικίνδυνη και ικανή να κάνει ζημιές. Η Βαλένθια είναι από πίσω μας και κυνηγάει μια θέση στα πλέι οφ. Από την άλλη, εμείς θέλουμε να εδραιωθούμε εκεί που είμαστε και να κοιτάξουμε ακόμα πιο ψηλά. Και για τους δυο μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα γίνει "μάχη" και είμαστε προετοιμασμένοι».

Για τους «πράσινους» στόχους: «Υπάρχει μεγάλη θέληση και ένα "πρέπει". Δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, δεν είναι πως αν χάσουμε, θα χάσουμε και τα πλέι οφ. Όπως έχω ξαναπεί, όμως, όσο κερδίζεις, κοιτάς πιο ψηλά. Αυτή τη στιγμή έχουμε το περιθώριο να βρεθούμε στην τετράδα. Είναι ένας στόχος που έχουμε θέσει και στους εαυτούς μας, όσο κυλάει η χρονιά. Πρέπει να παλέψουμε και φυσικά πρέπει να κερδίσουμε εδώ, όπως και τα επόμενα ματς που έρχονται, για να κυνηγήσουμε αυτόν τον στόχο».

 

Παπαπέτρου για Βαλένθια 4

Παπαπέτρου για Βαλένθια 3

Παπαπέτρου για Βαλένθια 2

Παπαπέτρου για Βαλένθια



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved