Ολυμπιακός: Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Πρίντεζη

Ολυμπιακός: Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Πρίντεζη

Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού (26/4, 20:00) τέταρτου αγώνα της σειράς με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ έμεινε εκτός προπόνησης, καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις και αποφασίστηκε από το ιατρικό επιτελείο να προφυλαχθεί. Αντίθετα, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς και αναμένεται να πατήσει και πάλι παρκέ αύριο, όπως είχε συμβεί και στο Game 3. Η συμμετοχή του Πρίντεζη, πάντως, στην αυριανή αναμέτρηση θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι, η σειρά είναι στο 2-1 υπέρ της Ζαλγκίρις και ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάση θυσία το break, προκειμένου να επιστρέψει την Πρωτομαγιά στο ΣΕΦ και να διεκδικήσει ενώπιον του κοινού του την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Στο μεταξύ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επισήμανε σε σημερινές του δηλώσεις ότι περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του, ενώ μίλησε και για τη χρησιμοποίηση των τραυματιών.

«Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο δυναμικοί, με μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος. Πρέπει να διαβάσουμε καλύτερα την αντίπαλη άμυνα και να αποφύγουμε κάποια λάθη», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: «Σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η ψυχή και όταν η ψυχή είναι δυνατή υπερνικά την κούραση. Νομίζω πως θα βγάλουμε αντίδραση, γιατί η εικόνα που δείξαμε δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα μας και μας αδικεί. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η ομάδα ταλαιπωρείται από τραυματισμού που χάλασαν την αρμονία και τους ρόλους. Τώρα όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πρέπει να πάμε για τη νίκη. Πρέπει να κάνουμε σωστά τα απλά πράγματα, γιατί από αυτά χάσαμε χθες. Δεν είχαμε συγκέντρωση και σίγουρα θέλουμε να είναι όλοι οι παίκτες ετοιμοπόλεμοι και συγκεντρωμένοι».

Όσο για την κατάσταση των τραυματιών, είπε: «Σήμερα θα ξεκουραστούν κάποιοι στην προπόνηση ή θα κάνουν πιο χαλαρά. Μέχρι τελευταία στιγμή, δεν θα ξέρουμε κάτι». Σχετικά το αν πρέπει να αλλάξει κάτι στο αμυντικό πλάνο, σχολίασε: «Δεν ήταν λάθος το πλάνο. Το πλάνο ήταν μια χαρά, με αυτό έχουμε πορευτεί όλη τη χρονιά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι».

 



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved