Προτάθηκαν Ρακόσεβιτς, Ρόμπερτς

Προτάθηκαν Ρακόσεβιτς, Ρόμπερτς

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει κάποια ουσιαστική μεταγραφική κίνηση ενόψει της επόμενης σεζόν, ωστόσο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς συνεχίζει και εξετάζει διάφορες περιπτώσεις.

Οι παίκτες που προτείνονται καθημερινά στην ομάδα του Πειραιά είναι πολλοί. Λίγες όμως είναι οι περιπτώσεις που εξετάζει ο «Ντούντα», ο οποίος από τη στιγμή που δύσκολα θα έχει πολλούς πρωτοκλασάτους Έλληνες παίκτες, θα στηριχτεί στις επιλογές που θα κάνει στους Αμερικανούς και τους κοινοτικούς. Χθες (10/07) εξετάστηκε η περίπτωση του Τζέιμς Ουάιτ, ωστόσο όπως σας είχαμε αναφέρει η περίπτωσή του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Μάλιστα ο Αμερικανός φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Βίρτους Μπολόνια, η οποία τον έχει προσεγγίσει και είναι κοντά σε συμφωνία μαζί του. Στα υπόψη υπάρχει και ο Μίλοβαν Ράκοβιτς, όπως γράφουν ξένα δημοσιεύματα, ενώ στην ομάδα του Πειραιά εξετάζουν σοβαρά δύο άλλες περιπτώσεις παικτών. Ο λόγος για τους Ιγκόρ Ρακόσεβιτς της Εφές και Μπράιαν Ρόμπερτς της Μπάμπεργκ.

Η ομάδα της Τουρκίας αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον Ρακόσεβιτς και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εξετάζει με προσοχή την περίπτωσή του. Πρόκειται για έναν πολύ καλό σκόρερ ο οποίος μπορεί να βοηθήσει πολύ στον επιθετικό τομέα, ενώ όσον αφορά τον Ρόμπερτς, ο Αμερικανός προτάθηκε και εξετάζεται χωρίς να συγκεντρώνει πολλές ελπίδες. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ότι πέρυσι με τη φανέλα της Μπαμπεργκ, ο Ρόμπερτς είχε στην Ευρωλίγκα 12,8 πόντους μέσο όρο.



Ντεν Χάαγκ - Ολυμπιακός 2-3: Πετούσε «φωτιές» με Ελ Κααμπί αλλά χαλάρωσε υπερβολικά
Ντεν Χάαγκ - Ολυμπιακός 2-3: Πετούσε «φωτιές» με Ελ Κααμπί αλλά χαλάρωσε υπερβολικά
Παναθηναϊκός: Ανεβαίνει ο Σιώπης ενόψει Σαχτάρ
Παναθηναϊκός: Ανεβαίνει ο Σιώπης ενόψει Σαχτάρ
Κυριακή σε ρυθμούς ΤΖΟΚΕΡ - Απόψε στις 22:00 η κλήρωση για το mega τζακ ποτ των 19,3 εκατ. ευρώ
Κυριακή σε ρυθμούς ΤΖΟΚΕΡ - Απόψε στις 22:00 η κλήρωση για το mega τζακ ποτ των 19,3 εκατ. ευρώ
Προμηθέας: Απέκτησε τον Τσάμη για τρία χρόνια
Προμηθέας: Απέκτησε τον Τσάμη για τρία χρόνια
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved