Σκουρτόπουλος: «Η ομάδα είναι σε κίνδυνο»

Σκουρτόπουλος: «Η ομάδα είναι σε κίνδυνο»

Εντονα προβληματισμένος μετά τη σημερινή άσχημη εμφάνιση και την εντός έδρας ήττα του Ηρακλή από τον Αρη, ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο τεχνικός του "Γηραιού" μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου για το ματς, αφού έδωσε εύσημα στον Αρη για την επιτυχία του, ανέφερε:

"Ο αντίπαλος ήρθε να παίξει ένα παιχνίδι κατηγορίας. Τα παιδιά μπήκαν με δυναμισμό, πήραν τις επαφές και αυτό τους οδήγησε σε ένα σκορ που εμείς κυνηγούσαμε. Για την ομάδα μου ήταν μια τρομερή έκπληξη το σημερινό.

Κάναμε καλές προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες, προερχόμασταν από ένα αποτέλεσμα που έπρεπε να μας δώσει... φτερά ( σ.σ. εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Περιστέρι) και δυστυχώς αποδείχθηκε πως το πρόβλημα που υπάρχει στη νοοτροπία της ομάδας είναι μεγαλύτερο από ότι πιστεύαμε. Υπήρχε πολύ χαλάρωση από τα παιδιά, καθώς αρκετοί ήθελαν να κερδίσουν ατομικά και όχι συλλογικά.

Δεν θα πω πως ήταν μια κακή βραδιά, αλλά ήταν γενικώς αλλού η ομάδα. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, αλλά έχουμε θέμα με τους Αμερικάνους. Πρέπει να λυθεί εκ των έσω, γιατί δεν έχουμε άλλες αλλαγές. Είναι βαριά ονόματα κάποιοι, αλλά η ανταπόκριση που παίρνουμε δεν είναι αντάξια της αξίας τους. Αν δεν παίξουμε και οι πέντε σαν ένα θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Αυτό αποδείχθηκε σήμερα με τον πιο περίτρανο τρόπο".

Κατέληξε ο Σκουρτόπουλος τονίζοντας: "Πρέπει να βρεθεί λύση και δεν ξέρω πως θα γίνει. Στην ανάγκη θα γίνουν αλλαγές που δεν τις περιμένει κανείς. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με βάσει το ατομικό συμφέρον. Πρέπει να αλλάξουμε τη κατάσταση αυτή. Όλοι μαζί δουλειά για να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση.

Το παιχνίδι με τον Ιωνικό το προσπερνάμε θα δούμε αν ήταν καλό ή κακό που χάσαμε όταν βγει η απόφαση (σ.σ. εκκρεμεί η ετυμηγορία του αθλητικού δικαστή για το αν θα τιμωρηθεί ή όχι ο Ηρακλής για τη χρησιμοποίηση στον συγκεκριμένο αγώνα του Χέιγκινς). Η ομάδα ήταν και είναι σε κίνδυνο. Αν δεν προσέξουμε θα έχουμε πρόβλημα ως το τέλος και θα εξαρτόμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων».

 



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved