Ηρακλής: Απέκτησε και Μανωλόπουλο

Ηρακλής: Απέκτησε και Μανωλόπουλο

Στην απόκτηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου προχώρησε η ΚΑΕ Ηρακλής.

Με δυνατές κινήσεις συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Ηρακλής, ενόψει της επιστροφής του στη Basket League. Παίκτης του «Γηραιού» είναι κι επίσημα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Ήφαιστο Λήμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Σωτήρη Μανωλόπουλο (32, 2.08) για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στη Basket League.

➡ Ο Θεσσαλονικιός φόργουορντ με ύψος 2.08 και ικανότητα και στο μακρινό σουτ αγωνίστηκε πέρσι στον Ήφαιστο Λήμνου και πρόπερσι στην Κύμη, όπου είχε προπονητή τον Γιάννη Καστρίτη και μέσο όρο 9 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 41% στα τρίποντα.

➡ Ο έμπειρος παίκτης, ο οποίος έχει περάσει από τα Τμήματα Υποδομής του ΗΡΑΚΛΗ σε νεαρή ηλικία, αποτελεί άλλη μια μεταγραφική κίνηση για την Ομάδα μας, η οποία συνεχίζει απρόσκοπτα τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά. Του ευχόμαστε καλή τύχη και με υγεία πάντα να έχει μια επιτυχημένη σεζόν στην πιο ιστορική Ομάδα του Πρωταθλήματος.

➡ Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τη ΧΑΝΘ για να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ από το 2003 έως το 2007. Έπειτα πέρασε από την Ισπανία όπου αγωνίστηκε στις ακόλουθες ομάδες: Μαγιόρκα, Παλένσια και Βίγκο ενώ στο μεσοδιάστημα της χρονιάς του 2008 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ.

➡Από το 2009 έως το 2011 "μετακόμισε" στη Ρόδο όπου έπαιξε για τον Κολοσσό Ρόδου ενώ τη σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε στο Περιστέρι. Τη χρονιά 2012-2013 αποτέλεσε μέλος της Καβάλας και την επόμενη χρονιά(2012-2013) του Ίκαρου Χαλκίδας. Το 2014 έπαιξε στον Άρη και επέστρεψε στον Κολοσσό Ρόδου όπου έμεινε έως το 2016.

➡ Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στα Τρίκαλα ενώ την προπερσινή σεζόν ήταν παίκτης της Κύμης. Πέρσι αγωνίστηκε στον Ήφαιστο Λήμνου».



Παναθηναϊκός AKTOR-Παρί 99-104: Η κλοπή του αιώνα από διαιτητές σε εντεταλμένη υπηρεσία
Παναθηναϊκός AKTOR-Παρί 99-104: Η κλοπή του αιώνα από διαιτητές σε εντεταλμένη υπηρεσία
Θέλτα – ΠΑΟΚ 1-0: Έδωσε τη μάχη του, αλλά δεν ήταν αρκετό
Θέλτα – ΠΑΟΚ 1-0: Έδωσε τη μάχη του, αλλά δεν ήταν αρκετό
Θέλτα - ΠΑΟΚ: Ο Σβέντμπεργκ έκανε το 1-0 και έκοψε τις ελπίδες του «Δικέφαλου»
Θέλτα - ΠΑΟΚ: Ο Σβέντμπεργκ έκανε το 1-0 και έκοψε τις ελπίδες του «Δικέφαλου»
Μωραΐτης: «Σημαντικοί οι αγώνες με το Μαυροβούνιο, στόχος το ωραίο μπάσκετ»
Μωραΐτης: «Σημαντικοί οι αγώνες με το Μαυροβούνιο, στόχος το ωραίο μπάσκετ»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved