Πασκουάλ: «Να παλέψουμε στο γήπεδο»

Πασκουάλ: «Να παλέψουμε στο γήπεδο»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει ξεπεράσει τον πόνο από τον αποκλεισμό από την Φενέρμπαχτσε στα play offs της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Ισπανός τεχνικός των «πράσινων» μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την έναρξη των ημιτελικών στην Stoiximan.gr Basket League και τόνισε πως άπαντες στο «τριφύλλι» έχουν αφήσει πίσω τους τον αποκλεισμό και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, όπου στόχος είναι να είναι έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι και να παλέψει μέσα στο παρκέ για την κατάκτηση του στόχου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε μαζί με τις άλλες τρεις ομάδες σε αυτό το σημείο. Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές της σημερινής μέρας και του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Φτάσαμε εδώ με τη φιλοδοξία που έχουμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προετοιμαζόμενοι για κάθε παιχνίδι. Έχουμε μεγάλος σεβασμό για την ΑΕΚ και τον προπονητή της από τη δουλειά που έχουν κάνει φέτος. Με βάση αυτό το σεβασμό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, γιατί αλλιώς δεν θα τα καταφέρουμε. Ελπίζουμε η αύξηση στην προσέλευση του κοινού στο πρωτάθλημα να συνεχίζεται και να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας καλύτερο θέαμα. Πάνω από όλα όλος ο κόσμος, όλη η Ευρώπη, να απολαύσει τους αγώνες μας στο γήπεδο».

Όσον αφορά στη ψυχολογία του Παναθηναϊκού Superfoods μετά τον αποκλεισμό και την ετοιμότητα της ομάδας του μετά την απραξία, σχολίασε: «Έχουμε συνείδηση ότι παρότι κάναμε πολύ καλή σεζόν, δεν παίξαμε καλά στα τελευταία ματς και γι’ αυτό χάσαμε. Παίξαμε απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα και γι’ αυτό αποκλειστήκαμε. Όμως έχει περάσει ένα διάστημα και έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε τον πόνο από αυτή την ήττα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε στο γήπεδο, για να έχουμε ένα πλάνο σε κάθε ματς και να είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Είναι αλήθεια πως όταν έχεις καιρό απραξίας αυτό δεν βοηθά, αλλά έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε και πρέπει να προσαρμοστούμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα και τους οποίους απογοητεύσαμε».

Τέλος, για τον ανταγωνισμό στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, απάντησε: «Ποτέ δεν νιώθω φαβορί για τίποτα. Δεν είμαστε φαβορί. Νιώθω την ευθύνη να προετοιμάζω καλά την ομάδα μου, να έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλο και να εκμεταλλευτούμε τα ατού μας. Οι τέσσερις ομάδες που είναι εδώ έχουν την εμπειρία της Ευρώπης, υπάρχουν πολλοί παίκτες με πολλές παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο. Θεωρώ πως η σειρά με την ΑΕΚ θα είναι δύσκολη σε κάθε περίπτωση».



Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved