Ζντοβς: «Θα χρειαστώ χρόνο να ηρεμήσω»

Ζντοβς: «Θα χρειαστώ χρόνο να ηρεμήσω»

Ο Γιούρι Ζντοβς υποστήριξε πως χρειάζεται χρόνο για να ηρεμήσει μετά τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στην Κηφισιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι ακόμη σε υπερένταση από τον αγώνα. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο να ηρεμήσω. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Στόχος μας ήταν να πάρουμε αυτές τις τρεις νίκες σε λίγες μέρες απέναντι σε καλές ομάδες. Ο ρυθμός ήταν αργός στην αρχή, για ένα δεκάλεπτο παίξαμε αλλά στο τέλος χαλαρώσαμε. Στην Πάτρα έγινε το ίδιο, αλλά εδώ δεν είχαμε τόσο μεγάλη διαφορά και γι’ αυτό είναι απαράδεκτο. Θυμηθείτε πως χάσαμε από τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι πως νικήσαμε και τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς».  

Για το κοντό σχήμα της Κηφισιάς και για το πόσο τον προβλημάτισε: «Δεν μου άρεσε όταν έμαθα πως η Κηφισιά ήρθε χωρίς τον σέντερ της (σ.σ. Σμιθ). Έπαιξε χωρίς άγχος, με πολλά κοντά σχήματα κι εμείς μπερδευτήκαμε. Παίζαμε αργά, κολλάγαμε στα σκριν, χωρίς καλές περιστροφές και αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Στο ημίχρονο συζητήσαμε για κάποιες αλλαγές στην άμυνα, τις εφαρμόσαμε και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε προβλήματα στην αντιμετώπιση της ζώνης και σε κάποια τρικ των αντιπάλων, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε λύσεις. Κερδίζουμε τα παιχνίδια από την άμυνα και αυτό προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου».

Για τα προβλήματα στην άμυνα πικ εν ρολ: «Έχουμε μεγάλα προβλήματα στην άμυνα στο πικ εν ρολ. Παίζαμε πίσω από το σκριν τον Στίγκερς για να αντιμετωπίσουμε τις διεισδύσεις του. Ο Γκριν αμέσως μετά το ματς στην Πάτρα πήγε στην Ιταλία για να φέρει την οικογένειά του και ξέραμε πως δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πολλά από αυτόν. Ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο. Ο Κατσίβελης ήταν εκτός και ο Μπράουν δεν είναι πόιντ γκαρντ αλλά περισσότερο σούτινγκ γκαρντ Δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα, το είδαμε από την αρχή».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved