Βετούλας: «Κάποιοι σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα»

Βετούλας: «Κάποιοι σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα»

Χωρίς διάθεση αγωνίστηκαν οι παίκτες του Απόλλωνα Πατρών και απόλυτα λογικά γνώρισαν την ήττα από το Ρέθυμνο, σύμφωνα με το Νίκο Βετούλα.

Οι «μελανόλευκοι» έχασαν στο κλειστό της Περιβόλας από την κρητική ομάδα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστική της Basket League, με τον προπονητή τους να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου πως ο αντίπαλος ήθελε περισσότερο το ροζ φύλλο: «Συγχαρητήρια στον κόουτς και την ομάδα του Ρεθύμνου. Κέρδισαν δίκαια. Είναι δεδομένο αυτό. Από το πρώτο δευτερόλεπτο ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς. Έδειξαν ότι ήθελαν το παιχνίδι παραπάνω και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Είναι ξεκάθαρο ότι εμείς είμαστε σε κάμψη. Δεν είναι μόνο τα προβλήματα τραυματισμού που μπορεί να υπήρχαν στη διάρκεια της εβδομάδας ή στην κάμψη συγκεκριμένων παικτών στον αγωνιστικό χώρο λόγω του μικρού αγωνιστικά ρόστερ που έχουμε. Είναι και ψυχολογικό το θέμα. Θεωρώ ότι δεν παίζουμε με την ίδια αυτοπεποίθηση που παίζαμε πριν από ένα μήνα κι αυτό είναι ξεκάθαρο σε όλες τις κινήσεις μας».

Ερωτούμενος, για ακόμα μία φορά, εάν θα ενισχυθεί ο Απόλλωνας Πατρών απάντησε: «Είναι ξεκάθαρο ότι ψάχνουμε την αγορά, θέλουμε προσθήκες. Ο στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Θεωρώ ότι η έκτη θέση είναι μακριά. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια, πώς θα μπορέσουμε να ενισχυθούμε και να βρούμε τον εαυτό που είχαμε πριν από λίγο καιρό. Μπορώ να πω ότι είναι δεδομένο πως η κούραση ορισμένων παιδιών έχει μεγάλη επιρροή στον τρόπο παιχνιδιού, αλλά το να μην προσπαθείς και να μην πηγαίνεις στις μπάλες που είναι διεκδικούμενες έχει να κάνει με το πόσο θέλεις να παίξεις. Υπάρχουν παιδιά που ήδη λόγω της χρονιάς που έκαναν μπορεί να σκέφτονται την επόμενη, και μέσω του Απόλλωνα θα πάνε κάπου αλλού και μπορεί να πετύχουν περισσότερα πράγματα. Κι αυτό έχει να κάνει με το μυαλό του καθενός. Κατά πόσο μπορεί να επηρεαστεί. Δυστυχώς, εμείς έχουμε παιδιά τα οποία έχουν επηρεαστεί και ήδη μπορεί να σκέφτονται την επόμενη χρονιά».

Από την πλευρά των παικτών το λόγο πήρε ο Βασίλης Νιφόρας: «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Δεν φανήκαμε συγκεντρωμένοι. Ίσως να μας επηρέασαν οι τραυματισμοί που είχαμε μέσα στην εβδομάδα. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι αυτό και τις υπόλοιπες ήττες και να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα, για να καταφέρουμε το στόχο μας για τα πλέι οφ. Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου. Στην αρχή της χρονιάς ήμασταν καλοί. Δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη να γίναμε κακοί παίκτες. Θα το βρούμε στην πορεία».



Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Ο ΜακΚένα στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι
Ο ΜακΚένα στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επίσημο το sold out για το Game 5
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επίσημο το sold out για το Game 5
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved