Λυκογιάννης: «Θα μπορούσαμε και μεγαλύτερη διαφορά»

Λυκογιάννης: «Θα μπορούσαμε και μεγαλύτερη διαφορά»

Ο Κολοσσός Ρόδου πανηγύρισε σημαντική νίκη επί των Τρικάλων BC, αλλά θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ.

Οι νησιώτες ξεπέρασαν το εμπόδιο των Θεσσαλών στο Βενετόκλειο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, με τον προπονητή τους Άρη Λυκόγιαννη να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου: «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Ήταν ιδιαίτερη εβδομάδα για εμάς, με την αποχώρηση του πρώτου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Καταλαβαίνετε τι αναστάτωση έφερε αυτή η εξέλιξη. Επίσης, είχαμε ήδη προχωρήσει σε μία αλλαγή στο ρόστερ με το Σκοτ και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να μπει ένας καινούριος παίκτης στη φιλοσοφία της ομάδας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το μικροτραυματισμό του Μπούλιαν, ο οποίος προπονήθηκε με δύο ενέσεις  κι έπαιξε σήμερα (06/12). Όμως, όλα αυτά μας δημιούργησαν κίνητρο κι έτσι φθάσαμε σε αυτή τη σημαντική νίκη, δίνοντας παράλληλα αξία στις δύο εκτός έδρας με Πανιώνιο και Άρη. Μάλιστα, εάν ο Μπόουι δεν ήταν τόσο εύστοχος κι εμείς είχαμε ευστοχήσει σε περισσότερα ελεύθερα τρίποντα, τότε πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μεγαλύτερη διαφορά. Αυτή η νίκη μας δίνει χρόνο για τη συνέχεια, ώστε να καλύψουμε τα κενά μας. Τελειώνοντας, θα ήθελα να πω καλή συνέχεια στον κόουτς Φλεβαράκη».

Σε ερώτηση για το εάν ο Μάικ Τζέιμς θα μπορούσε να είχε μείνει για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα BC απάντησε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να μείνει ο Τζέιμς και να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι, αλλά από τη στιγμή που υπήρχε buy out στο συμβόλαιό του δεν τα καταφέραμε. Μάλιστα και ο ίδιος επιθυμούσε να αγωνιστεί σήμερα (06/12), αλλά η Λαμποράλ Κούτσα πίεσε την κατάσταση γιατί τον ήθελε άμεσα. Όμως, κατά τη γνώμη μου δεν νομίζω πως θα ήταν καλό για την ομάδα, αλλά και τον ίδιο να είχε αγωνιστεί, ξέροντας πως την επόμενη ημέρα θα έφευγε κι αυτό, όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, μας βγήκε σε καλό».

Από τους παίκτες το λόγο πήρε ο Βασίλης Τολιόπουλος, αναφέροντας: «Η απώλεια του Μάικ μας έδωσε κίνητρο, γιατί θέλαμε να αποδείξουμε πως δεν είμαστε η ομάδα του ενός παίκτη. Όλη την εβδομάδα ο κόουτς μας πίεσε και τον ευχαριστούμε για αυτό, φθάνοντας έτσι σε μια σημαντική νίκη».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved