Ψαθάς: «Κάτι ξεχωριστό το 3on3»

Ψαθάς: «Κάτι ξεχωριστό το 3on3»

Ανυπομονεί να πάρει μέρος στο τουρνουά 3on3, του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και της ΕΟΚ, ο Γιάννης Ψαθάς.

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά φέτος ο ΠΣΑΚ και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, το ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας, τον ΠΑΚΠΠΑ και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, διοργανώνουν τουρνουά 3on3 στην Ελευσίνα και το Παγκρήτιο του Ηρακλείου. Ο 31χρονος φόργουορντ της Κηφισιάς, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, παραδέχθηκε πως θα συμμετάσχει στους αγώνες για πρώτη φορά φέτος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τουρνουά 3on3 διότι τα παιδιά έρχονται κοντά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ. Σίγουρα όλοι θα ήθελαν να γίνονται αθλητικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο, αλλά οι υποχρεώσεις που έχουν οι αθλητές με τις ομάδες τους δεν το επιτρέπουν. Για εμένα είναι κάτι ξεχωριστό διότι θα πάρω μέρος για πρώτη φορά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είμαι σίγουρος, ότι ο κόσμος που θα έρθει θα το απολαύσει, όπως άλλωστε κι εμείς».



Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει αναθεώρηση καταστατικού ο Φλορεντίνο Πέρεθ
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει αναθεώρηση καταστατικού ο Φλορεντίνο Πέρεθ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ -ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ ΔΕΗ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ -ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ ΔΕΗ
Μακάμπι: Στο στόχαστρο ο Κάτας
Μακάμπι: Στο στόχαστρο ο Κάτας
Γκράχαμ πριν τον Ολυμπιακό: «Θέλω να είμαι ο ηγέτης»
Γκράχαμ πριν τον Ολυμπιακό: «Θέλω να είμαι ο ηγέτης»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Μία νύχτα μόνο: Η αιφινιδιαστική πρόταση γάμου του Λάλου στη Λαμπροπούλου & η νέα αποκάλυψη