Φραγκιάς: «Βαθιά αναπνοή»

Φραγκιάς: «Βαθιά αναπνοή»

Πολύ σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, πανηγύρισε επί του Περιστερίου ο Κολοσσός Ρόδου.

Ο Βασίλης Φραγκιάς, αφού παραδέχθηκε πως πήρε τέσσερα παυσίπονα για να αντεπεξέλθει στην πίεση, μοίρασε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του αλλά και τους φιλάθλους, οι οποίοι γέμισαν το Βενετόκλειο και τους στήριξαν. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Έχουμε φθάσει στα τέσσερα… παυσίπονα σήμερα (06/04). Ήταν ένα παιχνίδι που όλο αυτό τον καιρό το είχαμε στο μυαλό μας. Ήταν ένα από τα παιχνίδια που είχαμε στοχεύσει να πάρουμε για να παραμείνουμε στην Α1. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το Περιστέρι, το οποίο παρακολουθούσα ακόμα κι όταν ήμουν στο εξωτερικό, είναι ομάδα η οποία σε κάθε παιχνίδι βγάζει πάνω από το 100%. Αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Πρέπει και οφείλω να βγάλω το καπέλο στον κόουτς, γιατί η ομάδα του δίνει τα πάντα μέσα στο παρκέ. Ξέρω πολύ καλά ότι το Περιστέρι δεν τα παρατάει με τίποτα, όση κι αν είναι η διαφορά. Από εκεί και πέρα, πήραμε βαθιά αναπνοή. Έχουμε μπροστά μας τη διακοπή. Ήταν δύσκολη εβδομάδα αυτή που πέρασε, αφού είχαμε να κερδίσουμε από τις 6 Φεβρουαρίου. Ως προπονητής δεν το έχω περάσει αυτό και νομίζω το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους παίκτες».

Για τους παίκτες του: Τα εύσημα -και το λέω από την καρδιά μου αυτό- ανήκουν στους παίκτες μου. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια».

Για τους Ρόδιους φιλάθλους: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα (06/04) και μας στήριξε. Σχεδόν γέμισε το γήπεδο σε μια δύσκολη περίοδο, όπου ανοίγει η τουριστική περίοδος στο νησί. Τον αποζημιώσαμε, κάναμε μία νίκη και έχουμε ένα μικρό προβάδισμα στις ισοβαθμίες, αφού με τις ομάδες που είμαστε κοντά είτε έχουμε δύο νίκες είτε έχουμε καλύψει τις διαφορές».

Για τη συνέχεια στην Basket League ΟΠΑΠ: «Αυτό που μένει είναι να ξεκουραστούμε 2-3 ημέρες και να πάμε στην Καβάλα και να σκοτωθούμε μήπως και καταφέρουμε να τελειώσουμε εκεί την υπόθεση παραμονή. Μετά παίζουμε εκτός με τον Παναθηναϊκό, που δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι, και στο τέλος θα φιλοξενήσουμε τον Άρη. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς και το Περιστέρι».

Από τους παίκτες του Κολοσσού Ρόδου μίλησε ο Μάρκους Χάτεν: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο. Τους στενοχωρήσαμε πάρα πολύ αυτό τον καιρό με τις διαδοχικές ήττες που κάναμε. Ευτυχώς κερδίσαμε σήμερα (06/04) και τους δώσαμε λίγη χαρά. Ίσως για πρώτη φορά είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια καλής απόδοσης, αν και φυσιολογικά είχαμε ορισμένα κενά διαστήματα. Ήταν πολύ μεγάλη και ομαδική νίκη. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε. Δώσαμε τα πάντα, γιατί το παιχνίδι ήταν τελικός για εμάς. Ευτυχώς κερδίσαμε και θα κάνουμε τις υπόλοιπες νίκες για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Πρέπει να επενδύσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη που κάναμε και στα επόμενα τρία παιχνίδια που απομένουν να κάνουμε τις νίκες που πρέπει για να σωθούμε. Πραγματικά αξίζει να σωθεί ο Κολοσσός Ρόδου».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved