Φραγκιάς: «Θέλω μια… ξεματιάστρα»

Φραγκιάς: «Θέλω μια… ξεματιάστρα»

Ο Βασίλης Φραγκιάς επέστρεψε στον πάγκο του Κολοσσού και μοιάζει σίγουρος για την ομάδα του

Την πρώτη του (νέα) εμφάνιση στον πάγκο του Κολοσσού πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στον πάγκο του Κολοσσού ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο τεχνικός των Ροδιτών ήξερε πως δεν είχε να περιμένει πολλά από τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και αφού τόνισε ότι το όλο σκηνικό το έχει ξαναζήσει, ζήτησε μια…. ξεματιάστρα.

«Για μένα η συνέντευξη είναι λίγο ‘’déjà vu’… Έχουν περάσει μόνο λίγοι μήνες, που ήμουν στη Ρόδο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που επέστρεψα στο νησί και στην ομάδα. Αυτό που πρέπει να ζητήσω πρώτα από τη διοίκηση είναι μία ‘’ξεματιάστρα’’. Αυτά που έγιναν φέτος και διάβαζα όσο καιρό βρισκόμουν εκτός Ελλάδας, ήταν πολλά. Πολλοί τραυματισμοί και ατυχίες. Ακόμη και σήμερα ο Γιάννης Γεωργαλλής έσπασε τη μύτη του. Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η ατυχία» είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε « Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση και προσπαθήσαμε να τρέξουμε. Ξέραμε με ποια ομάδα είχαμε να παίξουμε. Στο τέλος μείναμε από δυνάμεις και αυτό φάνηκε πεντακάθαρα, αφού δεν μπορούσαμε να σουτάρουμε καλά. Παίξαμε με πολύ λίγους παίκτες. Πιστεύω ότι με την επιστροφή του Ντέντι και την προσθήκη ενός ψηλού μέσα στην εβδομάδα θα γίνουμε καλύτεροι. Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιο νέο σχετικά με την απόκτηση ενός ψηλού που χρειαζόμαστε. Νομίζω ότι δεν πρέπει να μπλέξουμε σε περιπέτειες, παρόλο που η βαθμολογική μας θέση δεν είναι τόσο καλή και έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον και γίνεται πραγματικός χαμός στις τελευταίες θέσεις».

Ο Φραγκιάς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο του Κολοσσού  «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ο οποίος από τότε που γύρισα ήταν πολύ ζεστός μαζί μου. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε σημαντικά και θεωρώ ότι τα παιδιά αντάμειψαν την ομάδα με μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Όπως λέει και ο Καζαντζάκης ‘’φτάσε όπου δεν μπορείς’’. Εμείς φτάσαμε ψηλά, αλλά στο 36 μείναμε από δυνάμεις. Δεν μπορώ όμως να έχω παράπονο από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια του στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Αυτό που ζητάω είναι να είμαστε υγιείς στη συνέχεια. Πάντα όταν αλλάζει ο προπονητής αλλάζει και η ψυχολογία. Αυτό που θέλω να είμαστε μία αξιόπιστη ομάδα και σιγά- σιγά πιστεύω ότι αυτό θα το καταφέρουμε και θα φτάσουμε σ’ ένα σταθερό επίπεδο απόδοσης».

Χάτεν: Τεράστια διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα

Από την μεριά του ο Μάκρους Χάτεν στάθηκε στην αλλαγή διάθεση του ίδιου όσο και των συμπαικτών του. «Όπως είδατε κι εσείς δεν είχε καμία σχέση η εμφάνιση μας κόντρα στον Παναθηναϊκό σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι μας με την Καβάλα. Είχαμε τεράστια διαφορά στη διάθεσή, στην ενέργεια και στην ένταση. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, αφού χάσαμε παιδιά τα οποία ήταν πολύ σημαντικά για μας. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Θέλω να καλωσορίσω με τη σειρά μου το νέο μας προπονητή, ο οποίος ουσιαστικά είναι παλιός. Μας βοήθησε πάρα πολύ σε σημαντικά σημεία μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στα επόμενα παιχνίδια για να φτάσουμε στις νίκες».



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved