Οι δέκα μεταγραφές που… γκρέμισαν τα αεροδρόμια! (photos+videos)

Οι δέκα μεταγραφές που… γκρέμισαν τα αεροδρόμια! (photos+videos)

Η άφιξη του Μικαέλ Εσιέν  προκάλεσε… αμόκ στον κόσμο του Παναθηναϊκού που τον υποδέχτηκε «θερμά» και το Onsports θυμάται δέκα μεταγραφές ελληνικών ομάδων που… ανάγκασαν τον κόσμο να… γκρεμίσει στο αεροδρόμιο…

Από την εποχή που ακόμα λειτουργούσε το αεροδρόμιο του Ελληνικού, μέχρι τον πανικό στο «Ελ. Βενιζέλος», αλλά και τα… πάρτι που έστησαν στη Θεσσαλονίκη και το «Μακεδονία», οι οπαδοί των ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή.

Το Onsports σας παρουσιάζει τις δέκα φορές που το ντελίριο ενθουσιασμού των οπαδών, τους οδήγησε σε… κατάληψη του αεροδρομίου:

WILKINS

Ντομίνικ Ουίλκινς 1/9/1995 Παναθηναϊκός

Η είδηση του ερχομού του «HumanHighlightFilm» για τον Παναθηναϊκό μετά από κινήσεις του Παύλου Γιαννακόπουλου προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο των «πράσινων». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα 4000 φίλοι του «τριφυλλιού» να κατακλύσουν το αεροδρόμιο του Ελληνικού. Η Αστυνομία σταμάτησε την κυκλοφορία, ενώ ο ίδιος τόνισε ότι δεν θα απογοητεύσει τον κόσμο που τον υποδέχτηκε. Και δεν τον απογοήτευσε, καθώς ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Φάιναλ Φορ του Παρισιού το 1996.

CISSE

Τζιμπρίλ Σισέ 25/6/2009 Παναθηναϊκός

Το καλοκαίρι του 2009 ο Τζιμπρίλ Σισέ πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Περισσότεροι από 2500 οπαδοί των «πράσινων» τον υποδέχτηκαν φωνάζοντας το σύνθημα «Σισέ αλάνι @#$# το λιμάνι». Ο Γάλλος σούπερ σταρ με τα γκολ που σημείωσε αποζημίωσε και με το παραπάνω όσους βρέθηκαν εκείνο το ζεστό απόγευμα στο «Ελ. Βενιζέλος».

RIVALDO

Ριβάλντο 21/7/2004 Ολυμπιακός

Δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική Βραζιλίας, ο Ριβάλντο αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού. Περίπου 3000 φίλοι των «ερυθρόλευκων» έδωσαν το «παρών» κι ανάγκασαν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να αποθεώσει τον κόσμο στα πρώτα του λόγια.

siniori

Πέπε Σινιόρι 7/8/2004 Ηρακλής

Τον Αύγουστο οι Έλληνες δύσκολα αποφασίζουν να φύγουν από τις παραλίες… Ωστόσο οι εκστασιασμένοι οπαδοί του Ηρακλή έδωσαν δυναμικό «παρών» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (περίπου 2000) για να υποδεχτούν τον Ιταλό. Εκείνος ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποδοχή, αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα μετρώντας μόλις πέντε συμμετοχές.

ZAGORAKIS

Θοδωρής Ζαγοράκης 21/7/2005 ΠΑΟΚ

Το σύνθημα «Οεο, οεο, Πρωτάθλημα θα πάρουμε με αρχηγό τον Τέο» δονούσε από νωρίς την ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με αφορμή την επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη… Ο ίδιος ο Ζαγοράκης λίγο αργότερα ευχαριστούσε τον Θεό για το γεγονός ότι έζησε τέτοια υποδοχή.

riera

Άλμπερτ Ριέρα 22/7/2010 Ολυμπιακός

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μπορεί να είχε μετριότατη παρουσία στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά όταν ήρθε επικράτησε… πανικός, καθώς τον περίμεναν στο «Ελ. Βενιζέλος» περίπου 3000 οπαδοί των Πειραιωτών. «Θέλω να κατακτήσω τον τίτλο και είμαι χαρούμενος που ήρθα» δήλωσε λίγο μετά την άφιξή του ο Ριέρα.

amoros

Μάρσιο Αμορόζο 16/1/2007 Άρης

Περισσότεροι από 5000 οπαδοί των «κίτρινων» έκαναν τη νύχτα μέρα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ουρλιάζοντας εκστασιασμένοι το σύνθημα: «Αμορόζο είσαι τρέλα με την κίτρινη φανέλα». Τελικά ο Βραζιλιάνος μόνο… τρέλα δεν ήταν καθώς μέτρησε εννιά συμμετοχές και δύο γκολ.

ZILBERTO

Ζιλμπέρτο Σίλβα 16/7/2008 Παναθηναϊκός

Η πρώτη και μοναδική –μέχρι σήμερα- φορά που εν ενεργεία αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας ήρθε κι έπαιξε σε ελληνική ομάδα. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα άφησε την Άρσεναλ για τον Παναθηναϊκό και περισσότεροι από 1500 οπαδοί τον καλωσόρισαν στο «τριφύλλι» όπου έπαιξε για τρία χρόνια κατακτώντας το νταμπλ του 2010.

GUD

Έιντουρ Γκούντγιονσεν 18/7/2011 ΑΕΚ

Ο Ισλανδός επιθετικός με την εντυπωσιακή καριέρα σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα ήρθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ και περίπου 2000 φίλοι της Ένωσης, τον έκαναν να αισθανθεί άνετα με το… καλημέρα. Ένας τραυματισμός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όμως δεν τον άφησε να δώσει όλα όσα μπορούσε.

ZAXOVITS

Ζλάτκο Ζάχοβιτς 16/7/1999 Ολυμπιακός

Η μεταγραφή του Σλοβένου σταρ οδήγησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθούν. Περίπου 3000 φίλοι των «ερυθρόλευκων» έκαναν… κατάληψη, αλλά ο Ζάχοβιτς δεν βρέθηκε κοντά στον κόσμο, καθώς τους χαιρέτησε από μακριά κι έφυγε από άλλη έξοδο… Τρεις μέρες μετά οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά πήγαν ξανά στο Ελληνικό –λιγότεροι αυτή την φορά- για τον Ζιοβάνι.



Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved