Παναθηναϊκός: Η δυναμική του Μπεργκ

Παναθηναϊκός: Η δυναμική του Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ επιστρέφει για τα καλά στον Παναθηναϊκό κι η κλήση του στην Εθνική Σουηδίας δείχνει την τεράστια δυναμική που έχει ο «killer» του «τριφυλλιού» - Έτοιμος να παίξει βασικός με Αϊντχόφεν

Δεν είναι υπερβολή αυτό που έχει ειπωθεί κι έχει γραφτεί το τελευταίο διάστημα. Λες και ο Μάρκους Μπεργκ έχει μια… μαγική αύρα που παρέσυρε τον Παναθηναϊκό στο να εμφανίσει ξανά το καλό του πρόσωπο και να θυμίσει την περσινή ομάδα η οποία έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, με τα ανάλογα αποτελέσματα. Η επιστροφή του Σουηδού στα γήπεδα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην ωμοπλάτη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έγινε με ιδανικό τρόπο. Ο Μπεργκ αγωνίστηκε σε ματς το οποίο η ομάδα απέδωσε καλά κι ο ίδιος στο «σκάρτο» 20λεπτο που πάτησε χορτάρι πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Αυτό ήταν το ιδανικότερο, τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός ήδη αρχίζει να ρολάρει και τώρα έχει μπροστά του δυο ματς «φωτιά», στα οποία θα μπορεί να στηριχτεί στον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός παρουσιάζεται έτοιμος ακόμα και να ξεκινήσει από την αρχή το παιχνίδι της Πέμπτης (06/11) με την Αϊντχόφεν. Ένα ματς στο οποίο η εκτελεστική του δεινότητα και η ηγετική φυσιογνωμία, είναι απαραίτητα συστατικά για το «τριφύλλι» το οποίο θέλει μόνο νίκη έτσι ώστε να έχει πιθανότητες πρόκρισης στους «32» του Europa League.

Αυτό, ωστόσο, που έχει «φτιάξει» ακόμα περισσότερο τον Μπεργκ, είναι η χθεσινή (03/11) εξέλιξη. Η κλήση του στην Εθνική Σουηδίας ήταν η απόλυτη τόνωση – αλλά και απόδειξη προς πάσα κατεύθυνση – για τον φορ του Παναθηναϊκού. Η κλάση του αναγνωρίστηκε από τους συμπατριώτες του για ακόμα μια φορά. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι πριν καλά-καλά επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, τηλεοπτικό συνεργείο από την πατρίδα του είχε βρεθεί στο Κορωπί για να κάνει θέμα τον Μπεργκ. Μάλιστα, ο συνάδελφος που κάλυπτε το θέμα εξέφραζε την επιθυμία του να τον δει ξανά γερό στα γήπεδα για να μπορέσει να βοηθήσει και την Εθνική Σουηδίας!

Κάτι που θα γίνει στο άμεσο μέλλον, αφού ο Έρικ Χάμρεν έστειλε την πρόσκληση στον Μάρκους Μπεργκ τη Δευτέρα (06/11), έτσι ώστε να τον έχει στη διάθεσή του για τα παιχνίδια της Σουηδίας με Μαυροβούνιο και Γαλλία. Ο εκλέκτορας της Εθνικής Σουηδίας υπολογίζει στον στράικερ του Παναθηναϊκού για το επίσημο ματς των προκριματικών με τους Βαλκάνιους στις 15 Νοεμβρίου αλλά και για το επίσημο φιλικό με τους Γάλλους στις 18 Νοεμβρίου στη Μασσαλία. Η κλήση αυτή, ήταν η απόλυτη αναγνώριση της δυναμικής του Μάρκους Μπεργκ, τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κι ο Σουηδός πλέον… φορτσάρει για να αρχίσει ξανά να «πυροβολεί» ακατάπαυστα!



Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Αποδέχτηκε την πρόταση του Κοτς και αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο στην Φενέρ ο Ατζούν
Αποδέχτηκε την πρόταση του Κοτς και αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο στην Φενέρ ο Ατζούν
Το «El Clasico» Άρης – ΠΑΟΚ κρίνει το πρωτάθλημα και είναι στη Nova!
Το «El Clasico» Άρης – ΠΑΟΚ κρίνει το πρωτάθλημα και είναι στη Nova!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved