Hopman Cup: Ήττα για τον Τσιτσιπά, 2-0 η Ισπανία την Ελλάδα
Τσιτσιπάς και Παπαμιχαήλ ηττήθηκαν από τους Ισπανούς και έτσι οι Ίβηρες είναι στο 2-0 απέναντι στην Ελλάδα.
Μετά την ήττα της Παπαμιχαήλ από την Μπασόλς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα για την Ελλάδα. Ο κορυφαίος τενίστας μας «λύγισε» απέναντι στον Μπαουτίστα Αγούτ. Ο 37χρονος επικράτησε 2-1 σετ (6-3, 6-7, 10-8) και έτσι η Ισπανία έκανε το 2-0 κόντρα στην Ελλάδα στο Hopman Cup.
Χρειάστηκε 1 ώρα και 54 λεπτά για το Νο.54 του κόσμου, για να νικήσει τον Τσιτσιπά. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ισπανός νίκησε τον Έλληνα τενίστα, καθώς μέχρι τώρα το μεταξύ τους σκορ ήταν 3-0.
Πριν τον Τσιτσιπά, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μαρίνα Μπασόλς, χάνοντας με 2-0 σετ (6-0, 6-4). Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, δυσκολεύει αφάνταστα η πρόκριση στον τελικό.