Θρήνος για τον Σάκη Δεληγιώργη: Νεκρός ο Παραολυμπιονίκης - Τον καταπλάκωσε η γουρούνα του
Φρικτό δυστύχημα για τον 61χρονο Παραολυμπιονίκη, Σάκη Δεληγιώργη.
Θλίψη επικρατεί στην Πτολεμαΐδα μετά την είδηση του θανάτου του Σάκη Δεληγιώργη σε ηλικία 61 ετών.
Σύμφωνα με το ptolemeos.gr, ο Παραολυμπιονίκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με γουρούνα, το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/6) στο Όρος της Λεκάνης του Δήμου Νέστου στην Καβάλα.
Ο 61χρονος έμπειρος οδηγός, μετέβη για να ανεβεί τα βουνά της Καβάλας, κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι, όμως για άγνωστο λόγο το όχημά του ντελαπάρισε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, ιδιαίτερα αγαπητό σε όλη την κοινωνία της Εορδαίας, ο οποίος εκτός των άλλων έκανε περήφανους τους συμπατριώτες του τιμώντας τα εθνικά χρώματα.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας, ενώ θα διενεργηθεί και νεκροψία-νεκροτομή.