Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή τένις που κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικες

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή τένις που κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικες

Σε βάρος του προπονητή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του προπονητή τένις που εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του για να πλησιάζει κοριτσάκια και να τα «πείθει» να συνάπτουν σχέσεις μαζί του.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον ΔΕΡΒΕΝΗ Χρήστο του Πέτρου και της Αλεξάνδρας, γεννηθέντα την 3-10-1987.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ανάστατοι οι γονείς των παιδιών

O 35χρονος προπονεί επί σειρά ετών εκατοντάδες παιδιά σε διάφορα γήπεδα των δυτικών και βορείων προαστίων της Αθήνας, με τους γονείς να είναι ανάστατοι. Ο προπονητής κρατείται στη ΓΑΔΑ και τα οδηγηθεί σήμερα Τρίτη στις 12.15 στον Ανακριτή για να απολογηθεί. Ο συλληφθείς περιγράφεται ως ένας δραστήριος προπονητής, ο οποίος ανέπτυσσε καλές σχέσεις με τους γονείς και κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους.

Αναλυτικότερα, όσον φορά στη δράση του, από την κατάθεση μαθήτριάς του προκύπτει ότι σύναψε σχέση μαζί της το 2015. Τότε, η αθλήτρια τένις ήταν 15 ετών, ενώ σήμερα είναι 21 ετών. Ο 35χρονος φέρεται να εκμεταλλευόταν την επαγγελματική του θέση, ως προπονητής τένις, για να προσελκύει ερωτικά ανήλικα κορίτσια που πήγαιναν στο τένις κλαμπ στα βορειοδυτικά προάστια της Αθήνας για να μάθουν τένις.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ένα δεύτερο κορίτσι, το οποίο σήμερα είναι 15 ετών, καταγγέλλει ότι σύναψε ερωτική σχέση με τον 35χρονο το 2019, όταν δηλαδή ήταν μόλις 13 ετών. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι για κάποιο χρονικό διάστημα ο προπονητής τένις να είχε παράλληλη σχέση με τις δύο ανήλικες.

Πηγή: Newsbomb.gr



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved