Εθνική Βόλεϊ Ανδρών: Έπιασε δουλειά το Β' γκρουπ

Ξεκίνησαν από την Τετάρτη (21/5) οι προπονήσεις της Εθνικής Βόλεϊ Ανδρών και πιο συγκεκριμένα οι αθλητές που έχουν δηλωθεί να συμμετάσχουν στο EUROPEAN LEAGUE καθώς και αυτοί της Εθνικής Βόλεϊ Εφήβων, η οποία 10-13 Ιουλίου θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Εθνική Βόλεϊ Ανδρών: Έπιασε δουλειά το Β' γκρουπ

Οι προπονήσεις θα γίνονται στην Αθήνα (Ρέντη) και τη Θεσσαλονίκη (Κατσάνειο) υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών τεχνικών, Άρη Αγγελόπουλου (τον οποίο θα βοηθά εθελοντικά ο Άκης Χατζηαντωνίου) και Σωκράτη Τζιουμάκα, αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι αθλητές που έχουν κληθεί στις προπονήσεις είναι οι εξής:

Αγγελόπουλος, Σπυριούνης, Κωστόπουλος, Σούρδι, Τοκάνης, Χατζόπουλος, Τουρνάκης, Παπαγγελόπουλος, Πελεκούδας, Μπάσης, Παπαδόπουλος Ηρ., Τσαδήμας, Κασαμπαλής, Εφραιμίδης Ν., Καρασαββίδης, Ηλίας, Βουλκίδης, Παπάζογλου.

COMMENTS