Πρόστιμο για Ολυμπιακό, αναβολή για Ηρακλή
Το χέρι στην τσέπη θα κληθεί να βάλει το ΤΑΑ Ολυμπιακός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς με τον Μίλωνα.
Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με πρόστιμο τους «ερυθρόλευκους», ενώ αναβλήθηκε η συζήτηση για την απόφαση ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής τον Ηρακλή.
Παράλληλα, με ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών, τιμωρήθηκε ο Αίας Μαλεσίνας για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό, για την Α2 βόλεϊ των ανδρών.
Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:
• στο σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΤΑΠ χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 8/12/2012 ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
• Αναβολή για την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 14:00 στο σωματείο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ/ΤΑΠ το οποίο είχε κληθεί διότι θα συζητούνταν η από 28/11/12 απόφαση ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών – πόρισμα ελέγχου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
• στο σωματείο ΑΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ την ποινή της τιμωρίας της έδρας για μία (1) αγωνιστική για την συμπεριφορά φιλάθλου του στον αγώνα της 24/11/12 ΑΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.