Λαμπρούση: «Τα κεφάλια… μέσα»

Λαμπρούση: «Τα κεφάλια… μέσα»

Η αθλήτρια του Ηρακλή Κηφισιάς μίλησε στο Onsports για το Champion All Star Day που διεξήχθη στη Λευκάδα, δηλώνοντας την ικανοποίησή της για τη διοργάνωση αλλά όπως τονίζει, ακολουθεί δουλειά.

Η Τζίνα Λαμπρούση τράβηξε με την όμορφη παρουσία της, όλα τα βλέμματα επάνω της στο τουρνουά Champion All Star Day βόλεϊ γυναικών στο νησί της Λευκάδας. Η παίκτρια του Ηρακλή Κηφισιάς το διασκέδασε με την… ψυχή της αλλά όπως, τόνισε: «Από σήμερα επιστρέφουμε στην κανονική ροή του προγράμματος μας, αφού ακολουθεί το δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό».

Όσον αφορά στη διοργάνωση, είπε: «Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία, ένα ευχάριστο διάλλειμα από τις αγωνιστικές μας δραστηριότητες. Ο κόσμος μας στήριξε με το παραπάνω και αποτέλεσε την πιο ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά. Τον ευχαριστούμε για αυτό και ευχόμαστε τέτοιου είδους εκδηλώσεις να γίνονται συχνά εκτός Αττικής γιατί βοηθάνε και τις αθλήτριες που αγωνιζόμαστε σε διαφορετικές ομάδες να γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ίδρυση ομάδας βόλεϊ στη Λευκάδα, τονίζοντας: «Χαίρομαι πάρα πολύ που ιδρύθηκε ομάδα βόλεϊ στη Λευκάδα. Ήταν το μοναδικό άθλημα που δεν είχε ανάπτυξη στο νησί και εύχομαι αυτή να είναι η απαρχή για να υπάρξει ανάπτυξη του βόλεϊ και στη Δυτική Ελλάδα».



Τα βρήκαν στις 500.000 ευρώ Ολυμπιακός και Προμηθέας για Καραγιαννίδη
Τα βρήκαν στις 500.000 ευρώ Ολυμπιακός και Προμηθέας για Καραγιαννίδη
Χωρίς Τάις η Μονακό στους τελικούς
Χωρίς Τάις η Μονακό στους τελικούς
Cash: Ο ωραιότερος κήπος των βορείων προαστίων ανανεώθηκε (By Majenco)
Cash: Ο ωραιότερος κήπος των βορείων προαστίων ανανεώθηκε (By Majenco)
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Μια… ανάσα από Ντέσερς, πλησιάζει κι ο Ντιν Τζέιμς
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Μια… ανάσα από Ντέσερς, πλησιάζει κι ο Ντιν Τζέιμς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved