Σκέψεις παραίτησης για Μαρινάκη

Σκέψεις παραίτησης για Μαρινάκη

Μέχρι και να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου σκέφτεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης τη στιγμή που ένα «μπλοκ» ομάδων προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του.

Το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας την προσεχή Τρίτη (28/6) είναι το πλέον κρίσιμο και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση του… συνασπισμού Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Αρη ώστε να καταθέσουν πρόταση μομφής, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήδη σκέφτεται να παραιτηθεί και πιθανότατα θα προλάβει τις όποιες… σκέψεις των αντιπάλων του.

Από την άλλη υπάρχει ένα τεράστιο θέμα στο προσεχές ΔΣ. Υπάρχει στην ημερήσια διάταξη θέμα «επικύρωσης βαθμολογίας» τη στιγμή που άπαντες γνωρίζουν ότι ο Ηρακλής έχει προσφύγει στο CAS και σύμφωνα με τον ΚΑΠ πρέπει κατά την επικύρωση της βαθμολογίας να μην υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις που να επηρεάζουν τη βαθμολογία.

Ομάδες των οποίων οι πρόεδροι δεν συμμετείχαν στο σκάνδαλο, όπως η ΑΕΚ, η Λάρισα και άλλες κινούνται ώστε είτε για να κατατεθεί πρόταση μομφής στον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, εκτός αν το γκρουπ των ομάδων που υπάρχουν στο πόρισμά της (Ολυμπιακός, Κέρκυρα, Αστέρας Τρ., Καβάλα) βρει συμπαραστάτες και η πρόταση μομφής δεν περάσει, οπότε θα προσφύγουν στα δικαστήρια ώστε να μπλοκάρουν τα σχέδια της ομάδας που διοικεί τη Λίγκα που θέλει επικύρωση βαθμολογίας, προκειμένου να μείνει ο Αστέρας Τρίπολης και να πέσει η Λάρισα και ο Ηρακλής.

Σε αυτή τη λύση φαίνεται πως θα καταφύγει το ένα «μπλοκ» που αποτελείται από τις ΠΑΕ Λάρισα, Ηρακλή, Πανσερραϊκό, Άρη, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που δείχνουν διατεθειμένες να στηρίξουν αυτή την ενέργεια.

Το άλλο μπλοκ, στο οποίο ηγείται η ΠΑΕ Ολυμπιακός, συμμετέχουν ΠΑΕ, οι παράγοντες των οποίων εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Αυτές είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα, ο Αστέρας Τρίπολης και η Κέρκυρα, ενώ στο πλευρό τους αναμένεται να σταθεί και η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να προσφέρει στήριξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο δεν δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει και σε κινήσεις με σκοπό το… «επικοινωνιακό συμφέρον», όπως λένε χαρακτηριστικά κάποια στελέχη του. Ταυτόχρονα, κανείς δεν γνωρίζει τη στάση που θα κρατήσουν η Ξάνθη, ο Ατρόμητος και ο Εργοτέλης, χωρίς να αποκλείεται τίποτα μέχρι την τελευταία στιγμή.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved