Ολυμπιακός: Σε συζητήσεις με τον Τίτε
Ολυμπιακός: Σύμφωνα με Πορτογάλο δημοσιογράφο, οι "ερυθρόλευκοι" είναι σε επαφές με τον Τίτε για την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας.
Ένα όνομα έκπληξη ήρθε στο φως της επικαιρότητας για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Τίτε, πασίγνωστο Βραζιλιάνο τεχνικό ο οποίος ήταν Ομοσπονδιακός στην «σελεσάο» μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η αποτυχία στο Μουντιάλ του περασμένου Δεκέμβρη, τον έφερε εκτός Εθνικής Βραζιλίας.
Ο δημοσιογράφος, Μπρούνο Αντράντε, είναι αυτός που αποκάλυψε το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για τον Τίτε. Χωρίς οι Πειραιώτες να… παίζουν μόνοι τους, καθώς για τον Βραζιλιάνο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Όπως τονίζει ο δημοσιογράφος, η Αλ Χιλάλ είναι βασική ενδιαφερόμενη, αλλά γι’ αυτόν είναι «ζεστοί» τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ομάδες από την Τουρκία και την Ιαπωνία. Επισημαίνεται πως υπάρχουν επαφές, αλλά ο Τίτε δεν βιάζεται να πάρει την απόφασή του.
Al Hilal não é o único interessado do exterior atrás de Tite. Há também conversas com Olympiacos, um clube turco (futuro de Jorge Jesus está indefinido no Fenerbahce) e outro do Japão. Ex-treinador da seleção brasileira não tem pressa para dar o próximo passo na carreira
— Bruno Andrade (@brunoandrd) May 26, 2023