ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια με την AEK – Ενδιαφέρον από τον κόσμο μετά την πρόκριση

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια με την AEK – Ενδιαφέρον από τον κόσμο μετά την πρόκριση

ΠΑΟΚ: Οι τιμές των εισιτηρίων για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή (29.04) στις 10:00 ξεκινάει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (01.05, 21:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα    Τιμή

1              €40

2, 3         €30

4              €15

5, 6         €25

7, 7A      €15

8              €15

VIP 3ου:               €100

VIP 4ου:               €100Κανάλια ΠώλησηςΑ. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚΓια την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο.– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / ΝόσησηςΣτις αγορές μέσω web υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.B. Επίσημη ιστοσελίδα της TicketmasterΓια την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο.– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / ΝόσησηςΣτις αγορές μέσω web υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.Διευκρινίσεις

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, ο δηλωθείς κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι μη εμβολιασμένοι και μη νοσήσαντες ανήλικοι θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR εντός 72 ωρών ή Rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου Self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2009), με την προϋπόθεση ότι οι συνοδοί των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού & βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR εντός 72 ωρών ή Rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου Self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Οι παρούσες οδηγίες δύναται να τροποποιηθούν σε περίπτωση αλλαγής της ισχύουσας νομοθεσίας.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση του QR code.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν ανοιχτά με το ακόλουθο ωράριο για την παραλαβή των online/web εισιτηρίων την Παρασκευή (29.04) από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 και την Κυριακή (01.05)από τις 09:00 μέχρι τις 21:15.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και το εισιτήριο του αγώνα».



Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved