ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του «Δικεφάλου» μετά το σοκ με τον Βόλο – Παίζει με Κοπεγχάγη ο Σίντκλεϊ

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του «Δικεφάλου» μετά το σοκ με τον Βόλο – Παίζει με Κοπεγχάγη ο Σίντκλεϊ

ΠΑΟΚ: Στον «Δικέφαλο» προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους το κάζο με τον Βόλο.

Αυτό που υπέστη ο ΠΑΟΚ με τον Βόλο δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί.

Στην ΠΑΕ όσο και να προσπαθούν διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες να το εξηγήσουν, δεν το έχουν καταφέρει. Στον «Δικέφαλο», πάντως, οφείλουν να το αφήσουν πίσω τους, αφού ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κοπεγχάγη. Ένα ματς, στο οποίο θα είναι διαθέσιμος και ο Σίντκλεϊ, αλλά όχι ο Κρέσπο.

Στο δελτίο της ΠΑΕ αναφέρεται για τη σημερινή προπόνηση: «Το ματς με το Βόλο είναι από εκείνα ούτε μπορείς να προβλέψεις ούτε ακριβώς να εξηγήσεις. Οφείλεις, ωστόσο, ν’ αναλύσεις και να τα χρησιμοποιήσεις στη λίστα με τα μαθήματα που σου δίνει το ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς σ’ ένα παιχνίδι που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έμοιαζε δικό του, αλλά δεν έχει χρόνο να μείνει εκεί καθώς οι προσεχείς υποχρεώσεις έχουν προτεραιότητα. Την Πέμπτη (21.10), άλλωστε, ο Δικέφαλος δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς για την πορεία του στο UEFA Europa Conference League κόντρα στην Κοπεγχάγη. Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, λοιπόν, στρέφουν το βλέμμα τους εκεί.

Η προετοιμασία για το επικείμενο παιχνίδι στη Δανία ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (18.10) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχικά 11άδα στην αναμέτρηση της Κυριακής έμειναν στο γυμναστήριο για αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για πρόγραμμα υψηλής έντασης που περιελάμβανε δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και σε καταστάσεις 1 Vs 1.

Ο Σίντκλεϊ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Κρέσπο. Την Τρίτη (19.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Κοπεγχάγη».

Σε ανάρτησή του στο instagram επίσης ο ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ποδόσφαιρο. Νομίζεις ότι μπορείς να εξηγήσεις τα πάντα. Και μετά συμβαίνει αυτό... Ανασυντασσόμαστε κι επιστρέφουμε. Επόμενη πρόκληση: Κοπεγχάγη».



ΑΕΚ: «Σας φέρνουμε νοητά τη σπίθα από τα πάτρια εδάφη της Σαμψούντας» - Το μήνυμα Ηλιόπουλου
ΑΕΚ: «Σας φέρνουμε νοητά τη σπίθα από τα πάτρια εδάφη της Σαμψούντας» - Το μήνυμα Ηλιόπουλου
Καλάμπρια: «Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Μπενίτεθ, έχει θέληση και φιλοδοξία για κάτι σημαντικό»
Καλάμπρια: «Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Μπενίτεθ, έχει θέληση και φιλοδοξία για κάτι σημαντικό»
ΠΑΟΚ: «Δεν νιώθει άνετα, λόγω Λουτσέσκου» - Ξέσπασμα του ατζέντη του Τσάλοφ
ΠΑΟΚ: «Δεν νιώθει άνετα, λόγω Λουτσέσκου» - Ξέσπασμα του ατζέντη του Τσάλοφ
Τα συλλυπητήρια της ΕΠΟ στον Βαγγέλη Μαρινάκη
Τα συλλυπητήρια της ΕΠΟ στον Βαγγέλη Μαρινάκη
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved