Αστέρας Τρίπολης: Με το βλέμμα στα πλέι οφ (photos+videos)

Αστέρας Τρίπολης: Με το βλέμμα στα πλέι οφ (photos+videos)

Ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει πιο δυνατός από πέρυσι και έτοιμος να διεκδικήσει μια θέση στα πλέι οφ της Super League.

Πρωτάθλημα από τα φιλικά δεν παίρνει κανείς, αλλά το δείγμα γραφής του φετινού Αστέρα Τρίπολης είναι άκρως ενθαρρυντικό. Πέρυσι, οι Αρκάδες εξασφάλισαν μια θέση στην πρώτη εξάδα και αγωνίστηκαν στα πλέι οφ, δημιουργώντας προβλήματα στους «μεγάλους».

Φέτος, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς δείχνει ακόμα πιο δυνατή και θα διεκδικήσει πάλι την είσοδό της στην εξάδα.

Στα έξι φιλικά προετοιμασίας που έδωσε ο Αστέρας με ομάδες Super League, μέτρησε ισάριθμες νίκες, πέτυχε 15 γκολ και δέχτηκε μόλις ένα.

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε απέναντι σε Ιωνικό, Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητο, Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ, δείχνοντας πιο έτοιμος από όλους, σε κάθε φάση της προετοιμασίας. Και η νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, έστειλε παντού μηνύματα.

Οι Αρκάδες σε σχέση με πέρυσι δεν έκαναν ριζικές αλλαγές, ενώ αντικατέστησαν τους παίκτες που αποχώρησαν. Ο Αστέρας απέκτησε πέντε ποδοσφαιριστές για να καλύψει τις ανάγκες του για τη βασική ενδεκάδα, ενώ προώθησε και τέσσερις νεαρούς από την Κ20.

Οι Σονί, Σανταφέ, Καρμόνα, Ατιένθα και Μπενίτο ήρθαν για να παίξουν και βρίσκονται στα άμεσα πλάνα του Ράσταβατς, δείχνοντας πως η απόκτησή τους έγινε στοχευμένα.

Σε συνδυασμό με τους Καπίγια και Ντρούπι Γκόμεζ, που πέρυσι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, η ομάδα της Τρίπολης παρουσιάζει ένα πλήρες ρόστερ με λύσεις για κάθε θέση, ενώ υπάρχει έντονο το νεανικό ελληνικό στοιχείο από τις ακαδημίες και αν συνεχίσει να παρουσιάζει σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο μέσα στη σεζόν, θα διεκδικήσει μια θέση στην εξάδα και ίσως ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.



LIVE CHAT Παναθηναϊκός AKTOR - Αναντολού Εφές: Η τελευταία αγωνιστική της Euroleague
LIVE CHAT Παναθηναϊκός AKTOR - Αναντολού Εφές: Η τελευταία αγωνιστική της Euroleague
Χωρίς Λάρκιν η Εφές κόντρα στον Παναθηναϊκό
Χωρίς Λάρκιν η Εφές κόντρα στον Παναθηναϊκό
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Δεν τα παρατά για Μαρτινέλι
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Δεν τα παρατά για Μαρτινέλι
Γκουαρντιόλα: «Τελικό» χαρακτήρισε τον αγώνα με την Άρσεναλ
Γκουαρντιόλα: «Τελικό» χαρακτήρισε τον αγώνα με την Άρσεναλ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved