Super League: Το πανόραμα της 26ης αγωνιστικής - Δείτε όλα τα γκολ (videos)

Super League: Το πανόραμα της 26ης αγωνιστικής - Δείτε όλα τα γκολ (videos)

Super League: Δείτε όλα τα γκολ της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου, στη Λάρισα, αλλά η εμπειρία και η ποιότητα του συνόλου του Πέδρου Μαρτίνς απέφεραν μια «επαγγελματική» νίκη με 3-1 απέναντι στην ΑΕΛ, που τερμάτισε στην τελευταία θέση κι έχει δύσκολο δρόμο για την παραμονή της στην κατηγορία, μέσω των πλέι άουτ.

Με γκολ απ’ τους δύο φορ του Μακέντα και Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League και μείωσε στο... δίποντο την απόστασή του απ’ την πρώτη τετράδα και τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια», μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των πλέι-οφ. Μείωσε στο 84’ με τον Κρμέντσικ ο δικέφαλος του Βορρά, όμως ο Παναθηναϊκός κράτησε ως το τέλος τη νίκη.

Εντυπωσιακός ο Βόλος, νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες την ΑΕΚ, αυτή τη φορά για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως και στον προημιτελικό κυπέλλου έτσι και σήμερα, η ομάδα του 'Ανχελ Λόπεθ επικράτησε 1-0 με σκόρερ ξανά τον Δουβίκα με πέναλτι (45+4΄) και κατέκτησε την 7η θέση στην κανονική σεζόν της Super League. Η ΑΕΚ έπεσε στην τρίτη, έχασε όποιο πλεονέκτημα διέθετε ενόψει των play off, αλλά κυρίως πραγματοποίησε μία άκρως απογοητευτική εμφάνιση, ίσως τη χειρότερη για το 2021.

Το γρήγορο γκολ του Κώστα Μήτρογλου στάθηκε αρκετό ώστε να πάρει ο Άρης τη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Βαρομετρικό... χαμηλό για τους Κρητικούς που δεν μπόρεσαν να σηκώσουν κεφάλι ούτε στην πρεμιέρα του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο τους.

Με «χρυσή αλλαγή» τον Μπρένερ, που σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε από την Τρίπολη νικώντας 1-0 τον Αστέρα και σταμάτησε το σερί των Αρκάδων, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη στο «Γεώργιος Καμάρας» από τον Παναιτωλικό με 1-0 για την 26η αγωνιστική της Super League, την τελευταία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς χάρη σε τέρμα του Σλίβκα στο 63΄ σε ένα ματς που είχε αρκετές καλές φάσεις και δυναμική. Πλέον οι δύο ομάδες μπαίνουν στα playout, όπου θέλουν να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις, με τον Απόλλωνα βέβαια σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ενώ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής: 

Λάρισα-Ολυμπιακός 1-3 (87΄Νούνιτς - 33΄Χασάν πεν., 55΄Ανδρούτσος, 81΄Ελ Αραμπί)


Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός 1-0 (64΄Σλίβκα)


Άρης-ΟΦΗ 1-0 (6΄Μήτρογλου)


Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 (86΄Μπρένερ)


Βόλος-ΑΕΚ 1-0 (45+3΄Δουβίκας)


Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1 (39΄Μακέντα, 82΄Ιωαννίδης - 83΄Κρμέντσικ)


Λαμία-Ατρόμητος 0-0



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved