Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός 1-0: Το… καθάρισε ο Σλίβκα (video)

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός 1-0: Το… καθάρισε ο Σλίβκα (video)

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός: Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η «Ελαφρά Ταξιαρχία», μια και επιβλήθηκε 1-0 της ομάδας του Αγρινίου.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πήρε το «τρίποντο» στις… λεπτομέρειες, χάρις στο τέρμα του Σλίβκα στο 63ο λεπτό και έπιασε στην 9η θέση τον Ατρόμητο με 27 βαθμούς.

Πλέον οι δύο ομάδες μπαίνουν στα Play Out, όπου θέλουν να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις, με τον Απόλλωνα βέβαια σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ενώ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο.

Οι ομάδες είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Απόλλωνας με τους Μπεντινέλι (σουτ) στο 10΄, Τσιλούλη (κοντινή κεφαλιά) στο 33΄και Ντάουντα (επίσης κεφαλιά από κοντά) στο 38΄ και ο Παναιτωλικός με τον Μάζουρεκ (μακρινό σουτ άουτ) στο στο 26΄και Ντάλσιο (σουτ) στο 27΄.

Η τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου ήταν για τον Απόλλωνα και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μπεντινέλι η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μελίσσα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Παναιτωλικός μπήκε πιο επιθετικά και δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις. Στο 48΄ εκτέλεση φάλουλ του Μάζουρεκ έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βέρχουλστ, ενώ στο 55΄ και στο 56΄ ο Ματσόλα δεν κατάφερε να σκοράρει από καλές θέσεις.

Ο Απόλλωνας βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 63΄ με τον Σλίβκα, ο οποίος μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Μπεντινέλι πλάσαρε σωστά από το ύψος του πέναλτι.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να φθάσει στην ισοφάριση, κι έχασε κάποιες ευκαιρίες, όπως στο 70΄ με τον Μάζουρεκ που δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως θα ήθλε από καλή θέση, αλλά και στο 90΄ με δυνατό σουτ του Ντίας από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το οποίο απέκρουσε ο Βέρχουλστ.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Κολ (90΄ Λαγός), Σλίβκα (84΄ Αντρέ), Φατιόν, Τσιλούλης, Ντάουντα (78΄ Ιωαννίδης), Μπεντινέλι (84΄ Τσαμπούρης).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Τσιγγάρας, Κωνσταντόπουλος (76΄ Ταχάρ Αϊμέν), Βάντερσον, Περέιρα, Ντάλσιο, Ντίας, Εντινγκά, Μάζουρεκ (76΄ Γιάκολις), Ματσόλα (76΄ Βέργος), Καρέλης.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved