Αποστολάκης: «Ρίσκο η απόφαση να φύγει ο Δώνης» (audio)

Αποστολάκης: «Ρίσκο η απόφαση να φύγει ο Δώνης» (audio)

Ο Στράτος Αποστολάκης μίλησε για την απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να προχωρήσει στο διαζύγιο με τον Δώνη, αλλά και στη μετακίνηση του γιου του Κώστα στον ΑΠΟΕΛ.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Στράτος Αποστολάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Onsports Fm στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 και μίλησε για την αίγλη του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στην απόφαση να αποχωρήσει ο Γιώργος Δώνης από την τεχνική ηγεσία, αλλά και στη μετακίνηση του γιου του Κώστα στον ΑΠΟΕΛ. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Στράτου Αποστολάκη:

Για το ντέρμπι κι αν μπορεί ο Δώνης με αυτή την κατάσταση να εμπνεύσει τους παίκτες του: «Δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, αλλά υπάρχει κόσμος που σε βλέπει κι όταν φοράς τη φανέλα αυτών των ομάδων πρέπει να τα δίνεις όλα. Είναι οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι. Αυτό είναι το ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να δείξουν ότι έχει ένα χρώμα από το παρελθόν. Αν αυτό το ματς δεν έχει ουσία επειδή υπάρχουν προβλήματα στη μία ομάδα, θα το χάσουμε στο τέλος και θα λέμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και θα περνάει σαν να είναι μία Κυριακή, όπως όλες οι άλλες…».

Για την απόφαση να αποχωρήσει ο Δώνης: «Ήταν συμπαίκτης μου. Δεν μπορώ να τον πω κύριο Δώνη, θα τον πω Γιώργο. Δείχνω και μία αμεσότητα κι έναν σεβασμό. Ο Γιώργος έκανε πολύ καλή προσπάθεια σε μία δύσκολη περίοδο για τον Παναθηναϊκό. Ειδικά πέρσι που ξεκίνησε με τους μείον βαθμούς. Έφτιαξε μία καλή ομάδα κι αυτό ήταν έργο Δώνη. Η απόφαση της διοίκησης είναι ρίσκο. Ποτέ δεν ξέρουμε αν στο καλό υπάρχει καλύτερο, αλλά στο κακό υπάρχει και χειρότερο. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά θ’ αρμενίσουμε λίγο στο άγνωστο κι αυτό φοβίζει. Ήταν μία βεβιασμένη κίνηση από τη διοίκηση».

APOSTOLAKIS

Για την εξέλιξη και τη μεταγραφή του Κώστα στον ΑΠΟΕΛ: «Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι πάντα ποδοσφαιρική. Και ο κώστας και ο μικρότερος ο Δημήτρης παίζει μπάλα. Και οι τρεις είμαστε μπακ, αφού κι ο Κώστας με τον Δώνη από χαφ έγινε μπακ και συχνά συγκρίνουμε ποιος είναι καλύτερος. Όταν τον είδα να παίζει μην νομίζετε ότι πετούσα από τη χαρά μου Το ποδόσφαιρο είναι για μας καθημερινότητα. Όταν ήταν στη δεύτερη ομάδα ήξερα ότι θα παίξει. Επειδή ήταν και σε όλες τις μικρές εθνικές πίστευα ότι θα παίξει στη πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Αυτό που με φόβιζε κι έδινα περισσότερο σημασία ήταν στο να έχει διάρκεια. Όχι να κάνει  ένα ντεμπούτο στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και τέλος. Ο στόχος ήταν να παίξει, να έχει παρουσία. Θα πάει σε μία άλλη μεγάλη ομάδα στην Κύπρο. Ο χρόνος θα δείξει αν ο Παναθηναϊκός έπρεπε να ματώσει λίγο περισσότερο για να τον κρατήσει κι αν έκανε κακό που τον άφησε να φύγει. Ο ΑΠΟΕΛ έχει έντονο ελληνικό στοιχείο. Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά με τον ΑΠΟΕΛ υπήρχε μεγαλύτερη αμεσότητα. Ήταν καλύτερα να πάει στον ΑΠΟΕΛ από το να πάει σε μία άλλη χώρα. Να πάρει κι άλλες εμπειρίες από το ελληνικό στοιχείο επειδή είναι μικρός. Είναι καλύτερα που έκανε αυτό το βήμα, θα έχει παιχνίδια στην Ευρώπη, ο ΑΠΟΕΛ έχει πλέον όνομα εκτός Κύπρου. Να τον στηρίξουν. Αυτά τα παιδιά θέλουν στήριξη, να δείξεις ότι επιθυμείς να επενδύσεις σ’ αυτά, να τους δείξεις αγάπη. Επειδή υπάρχει ταλέντο αυτό που λείπει είναι η πίστη για να παίξουν καλό και σωστό ποδόσφαιρο».

Ακούστε τη συνέντευξη του Στράτου Αποστολάκη:



«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved