ΠΑΟΚ: Επιθετική τακτική εν όψει ΠΑΣ

Με την ανάπτυξη επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας του, όπως θα την υιοθετήσει στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ασχολήθηκε στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου που δούλεψε με τους παίκτες του τόσο μέσα από ασκήσεις όσο και μέσα από παιχνίδι.

Γιώργος Φώσκολος
ΠΑΟΚ: Επιθετική τακτική εν όψει ΠΑΣ

Πλην των Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί και Βιεϊρίνια, όλοι οι άλλοι συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση, με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν, μετά τη διακοπή των γιορτών.

Στον αγώνα της Κυριακής ο ΠΑΟΚ έχει στόχο την διατήρηση του αήττητου στην φετινή σεζόν που ολοκληρώνεται, και εκ παραλλήλου τη νίκη απέναντι στην δοκιμαζόμενη βαθμολογικά και αγωνιστικά ομάδα των Ιωαννίνων. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα των «Ζωσιμάδων» θα συνεχιστεί και αύριο με μία προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με την τελευταία προπόνηση.

COMMENTS