Ολυμπιακός: Το… βάρος στον Γουίλιαν

Ολυμπιακός: Το… βάρος στον Γουίλιαν

«Στροφή» στην απόκτηση του Γουίλιαν Αράο κάνει ο Ολυμπιακός.

Την Δευτέρα (9/7) οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος αποχώρησε από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Μάλιστα, ο Πορτογάλος έκανε το απόγευμα της ημέρας την πρώτη του προπόνηση με τους Πειραιώτες και τέθηκε στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Μετά την ολοκλήρωση του deal με τον 22χρονο εξτρέμ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν στρέψει την προσοχή τους στην περίπτωση του Γουίλιαν Αράο. Ο Βραζιλιάνος μέσος ανήκει στην Φλαμένγκο και τις τελευταίες μέρες οι δύο σύλλογοι είναι σε ανοικτή επικοινωνία για την μεταγραφή.

Πάντως, η περίπτωση του 26χρονου ποδοσφαιριστή δεν είναι εύκολη για τον Ολυμπιακό, καθώς οι Βραζιλιάνοι δεν δείχνουν διάθεση να προχωρήσουν άμεσα σε συμφωνία, περιμένοντας κι άλλες προτάσεις για τον παίκτη, που είναι στο «στόχαστρο» κι άλλων συλλόγων, ωστόσο, στο Λιμάνι αισιοδοξούν πως τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το… τοπίο.

Σε περίπτωση που το deal δεν προχωρήσει, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του Σανίν Πρσιτς. Ο Βόσνιος μετά την πρόταση που είχε δεχθεί από τους «ερυθρόλευκους» πήρε τον… χρόνο του, αλλά δεν κατάφερε να βρει καλύτερη επιλογή και φαίνεται πως τις τελευταίες μέρες έχει ρίξει… γέφυρες με τους «ερυθρόλευκους».



Παναθηναϊκός: Διαγωνισμός για 2 εισιτήρια διαρκείας
Παναθηναϊκός: Διαγωνισμός για 2 εισιτήρια διαρκείας
Δανεικός στο Μαρούσι ο Κουζέλογλου
Δανεικός στο Μαρούσι ο Κουζέλογλου
Ολυμπιακός: Ο Φαλ στο ερυθρόλευκο Christmas Junior Camp
Ολυμπιακός: Ο Φαλ στο ερυθρόλευκο Christmas Junior Camp
Βουγιόσεβιτς: «Είμαι έκπληκτος με το πόσο κακοί επαγγελματίες είναι οι παίκτες»
Βουγιόσεβιτς: «Είμαι έκπληκτος με το πόσο κακοί επαγγελματίες είναι οι παίκτες»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved