Λουτσέσκου: «Έτοιμοι για τους στόχους μας»

Λουτσέσκου: «Έτοιμοι για τους στόχους μας»

Στόχος του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η έλευση ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει επίπεδο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του.

Ο τεχνικός ηγέτης του ΠΑΟΚ μίλησε στην εφημερίδα «Forza» για την απόκτηση του Χατσερίντι, αλλά και τις κινήσεις που περιμένει να γίνουν από τον σύλλογο, επαναλαμβάνοντας πως στόχος του είναι η διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για:

Την απόκτηση του Χατσερίντι: «Είναι αλήθεια πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσια εμπειρία, ειδικά σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και μάλιστα έχει χαρακτηριστικά, που συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά των υπόλοιπων αμυντικών μας. Με την προσθήκη του Χατσερίντι νομίζω ότι έχουμε όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, που πρέπει να έχει η αμυντική μας γραμμή και πιστεύω ότι ήταν μια μεταγραφή που προσθέτει στην συνολική ποιότητα της ομάδας».

Τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Αντιλαμβάνομαι πόσο σημαντικές είναι οι μεταγραφές για τον Τύπο και τον κόσμο σε όλον τον κόσμο. Όμως έχω ξαναπεί, πως για μένα σημαντική είναι η συνέχεια ενός γκρουπ. Υπό αυτή την άποψη, επιμένω ως πρώτη προτεραιότητα στην διατήρηση -με τις ελάχιστες δυνατές αλλαγές- της ομάδας, που δουλέψαμε επιτυχημένα για ένα χρόνο. Αν δείτε σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν ομάδες υψηλότατου επιπέδου, που επενδύουν ακριβώς σε αυτό, στη σταθερότητα και στις ελάχιστες αλλαγές κάθε χρόνο. Και με τον τρόπο αυτό βελτιώνονται, γιατί το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ομοιογένεια και η κατανόηση».

Τους 2-3 μεταγραφικούς στόχους: «Ακολουθούμε τους στόχους, που θέσαμε στρατηγικά και σε περιπτώσεις που δεν περιμένεις από τις μεταγραφές να αλλάξουν το αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά να προσθέσουν πράγματα σε ένα ήδη δυνατό και επιτυχημένο γκρουπ, οφείλεις να είσαι υπομονετικός. Δεν έχω ιδιαίτερη ανησυχία για το θέμα, είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να είμαστε έτοιμοι για τους στόχους μας. Επαναλαμβάνω πως το βασικό μου μέλημα είναι η συνεχής βελτίωση των παικτών που έχω στα χέρια μου και στον ΠΑΟΚ έχω την ευτυχία να έχω ένα εξαιρετικό γκρουπ ποδοσφαιριστών».

Τις περιπτώσεις του Βέρνμπλουμ και του Πούκι: «Δεν θα μιλήσω με ονόματα. Αν έπρεπε να ζητήσω ένα μόνο πράγμα, θα ήταν η διατήρηση αυτούσιας της ομάδας. Ασφαλώς αν καταφέρουμε να προσελκύσουμε δυο παίκτες, που θα μας βοηθήσουν στον εσωτερικό ανταγωνισμό, θα δέσουν με τους υπόλοιπους, θα προσαρμοστούν και θα προσθέσουν ποιότητα, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι. Πάντα με γνώμονα, όμως, το καλό κλίμα και την ισορροπία στους πραγματικούς πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδας».



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved