Λουτσέσκου: «Σερί με χρόνια επιτυχίας»

Λουτσέσκου: «Σερί με χρόνια επιτυχίας»

Την ευχή του ο ΠΑΟΚ να έχει μία φανταστική περίοδο και να χρίσει ένα σερί με χρόνια επιτυχίας έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» μίλησε στην κάμερα της «Nova» για τα 92 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, αλλά και το δώρο που θα ήθελε να κάνει στην ομάδα. Παράλληλα, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, αλλά και την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς των Θεσσαλονικέων μίλησε για:

Τα γενέθλια του ΠΑΟΚ: «Εύχομαι ο Σύλλογος να έχει μία φανταστική περίοδο και να χτίσει ένα σερί με χρόνια επιτυχίας».

Το δώρο του στον σύλλογο: «Το δώρο θα πρέπει να είναι ένα φανταστικό τέλος στη σεζόν. Και ξανά επιστρέφουμε στην ίδια μας κουβέντα, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα το επόμενο παιχνίδι».

Τον τελικό: «Είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για τον ΠΑΟΚ, το γεγονός ότι θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου. Είμαστε ικανοποιημένοι για αυτό. Θα παίξουν δύο πολύ δυνατές ομάδες, που είναι πάντως και πολύ διαφορετικές. Ο τελικός είναι πάντα μία ιδιαίτερη κατάσταση, τόσο για αυτούς που συμμετέχουν σε αυτό, όσο και για τους φιλάθλους. Μετά το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα έχει την ευκαιρία να σηκώσει ένα τρόπαιο και για αυτό ο καθένας θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να το καταφέρει αυτό».

Την έδρα του τελικού: «Για μένα δεν είναι πρόβλημα».

Το αν ήθελε για αντίπαλο την ΑΕΚ: «Ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι το ποδόσφαιρο, πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι αν δεν σεβαστείς τον αντίπαλο σου. Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις. Πριν από μερικές ημέρες είδαμε τι έγινε και στην Αγγλία, όπου η Γιουνάιτεντ έχασε από την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας. Ακόμη κι αν είχαμε τη Λάρισα για αντίπαλο, θα ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, γιατί η Λάρισα έχει τους δικούς της υποστηρικτές. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι αυτό είναι το σωστό ζευγάρι. Εννοώ ότι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ήταν οι δύο καλύτερες ομάδες φέτος. Θα πρέπει να πούμε και συγχαρητήρια στη Λάρισα για όλη την πορεία της στο Κύπελλο».

Το ματς με την Ξάνθη: «Θα είναι ένα ακόμη σκληρό παιχνίδι! Πρώτα από όλα για εμάς, γιατί θα πρέπει να μπούμε για να κερδίσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η Ξάνθη παλεύει για την 5η θέση. Μέχρι το τέλος όλοι θα είναι σε εισαγωγικά αντίπαλοι ή εχθροί μου, αλλά στο τέλος θα μπορώ να πάω να τους χαιρετήσω».

Τους τραυματίες και το ποιοι θα είναι διαθέσιμοι: «Κατά 90% οι Μουλέν, Μιχόγεβιτς δεν θα είναι μαζί μας. Πιθανότατα στον πάγκο θα βρίσκεται μαζί μας ο Μαλεζάς».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved