Καγιούλης: «Έχω καταθέσει πρόταση στον Παπαθανασάκη»
SHARE

Καγιούλης: «Έχω καταθέσει πρόταση στον Παπαθανασάκη»

Το δεξί χέρι του νυν μεγαλομετόχου του Ηρακλή, Σπύρου Παπαθανασάκη, Νίκος Καγιούλης είναι ο πρώτος και μοναδικός, μέχρι τώρα, υποψήφιος επενδυτής για την ΠΑΕ.

Μια μέρα μετά την αποκάλυψη του ομογενή πως παραχωρεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, ο Καγιούλης κατέθεσε πρόταση, για την αγορά των μετοχών του Γηραιού. Ο Ελληνογερμανός, ο οποίος φέτος είχε αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας, δηλώνει αποφασισμένος να αναλάβει διοικητικό ρόλο στην ΠΑΕ έχοντας την στήριξη δυο Ελλήνων επιχειρηματιών, τα ονόματα των οποίων παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον Metropolis 95.5:

Για το αν έχει καταθέσει πρόταση για την ΠΑΕ Ηρακλής:

«Ναι έχω καταθέσει πρόταση στον κ. Παπαθανασάκη και τον δικηγόρο του. Και προφορικά και γραπτά από χθες (10/5)».

Για τι περιλαμβάνει η πρόταση:

«Δε θα μπω σε οικονομικές λεπτομέρειες, αυτά αφορούν την ομάδα. Πιστεύω ότι είναι μια πρόταση στα επίπεδα της συνεργασίας που είχαμε με τον κ. Παπαθανασάκη αυτόν τον καιρό. Είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Για το τι θα γίνει με τα χρέη του Ηρακλή και αν βαρύνουν και τον κ. Παπαθανασάκη:

«Τα χρέη αναλαμβάνουν οι επενδυτές που αγοράζουν την ομάδα, τη στιγμή που θα πάρουν τις μετοχές. Έχω μαζί μου δυο άτομα που θα είναι οι κύριοι επενδυτές της ομάδας. Είναι και οι δυο Έλληνες. Όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες. Αν δεν είναι συνεπής ο κ. Παπαθανασάκης ή οι αγοραστές, βάσει μετοχολογίου, ασφαλώς και θα τον βαρύνουν μέχρι την πλήρη αποπληρωμή τους. Υπάρχουν δικλείδες για να διασφαλιστεί ο κ. Παπαθανασάκης αλλά αυτά θα τα πουν οι νομικοί για το πώς μπορεί να εξασφαλιστεί σε αυτό το κομμάτι».

Για το πότε περιμένει απάντηση από τον κ. Παπαναθασάκη:

«Δεν έχουμε βάλει προθεσμία. Εμείς θέλουμε να ολοκληρωθεί η συμφωνία όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί τα θέματα τρέχουν και πρέπει να γίνουν άμεσα πολλές κινήσεις».

Για το γιατί θέλει να πάρει τον Ηρακλή:

«Το έχω πει εξ’ αρχής. Θέλω να τον βάλω στον σωστό δρόμο, να σταθεί στα πόδια του. Δεν αρμόζει στον Ηρακλή αυτό που έγινε τη φετινή σεζόν και μπορεί να συνεχιστεί το ίδιο βιολί».

Για το αν εγγυάται στον κόσμο της ομάδας ένα καλύτερο μέλλον για τον Ηρακλή:

«Ναι. Θα τακτοποιηθούν και τα οικονομικά, η δομή και η οργάνωση για να λειτουργήσει ο Ηρακλής σαν επαγγελματική ομάδα. Είναι κάτι που θέλει από την αρχή φτιάξιμο για να μπει στον σωστό δρόμο. Υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες από τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου για να εγγυηθούν αυτό το πράγμα. Ο σκοπός είναι με να σβηστούν σιγά-σιγά τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και να μπουν οι βάσεις ώστε ο Ηρακλής μετά από μια διετία να είναι αυτόνομος και να μην έχει ανάγκη κανέναν».

Για το αν ο σκοπός του ίδιου παραμένει το κέρδος, όπως είχε δηλώσει και προ μηνών στο Metropolis 95.5, και αν έχει σκοπό να πουλήσει την ομάδα:

«Σε βάθος διετίας με μια σωστή οργάνωση και δομή, θα μπορώ να έχω τα ανάλογα κέρδη που υπολογίζω. Συνεχίζω να στηρίζω αυτό που κάνω από την αρχή. Δε θέλω να μείνω για πολύ καιρό. Θέλω να χτίσω κάτι σωστό κάτι καλό. Δεν έχει αλλάξει το σκεπτικό μου. Θέλουμε να κάνουμε τον Ηρακλή κερδοφόρο».

Για τη σχέση του με τους οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή:

«Δεν πάω κόντρα στο ρεύμα και τους οπαδούς. Εγώ προσπαθώ να χτίσω όρθιο κάτι που έχει γκρεμιστεί από καιρό. Ήδη φέτος έγινε ένα μεγάλο βήμα αφού σωθήκαμε όταν όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο και χειροπιαστό, εγώ θα αποχωρήσω από τον Ηρακλή ακόμα και αύριο το πρωί. Οι οργανωμένοι πιστεύω ότι έχουν καταλάβει τι έχω προσφέρει στον Ηρακλή. Με κατηγορούσαν ότι ήθελα να ρίξω τον Ηρακλή αλλά και με την δική μου προσπάθεια καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία με όλα αυτά τα προβλήματα».

Για το ποιος έσωσε τον Ηρακλή, ο ίδιος ή ο κ. Παπαθανασάκης:

«Νομίζω ότι όλοι όσοι ήταν κοντά στην ομάδα, ο κόσμος, οι παίκτες, οι προπονητές το προσωπικό, κατάλαβαν ποιος έσωσε πραγματικά τον Ηρακλή. Ο κόσμος ξέρει ποιος ήταν μπροστά και μπορούσε να κάνει κάποια πράγματα ώστε σήμερα να μιλάμε για την παραμονή του Ηρακλή».

Για το ποιες είναι οι σχέσεις του με τον κ. Παπαθανασάκη:

«Μια χαρά, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Συζητάμε καθημερινά, έχω κάνει τις προτάσεις μου και αυτός θα κρίνει πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω».

Για το αν έχει άλλες προτάσεις ο κ. Παπαθανασάκης:

«Από ότι ξέρω, όχι. Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ο κ. Παναθανασάκης. Εγώ ξεκαθάρισα πως ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που τρέχουν. Όλος ο Ηρακλής είναι στον αέρα, οι παίκτες, οι προπονητές. Οι όποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα».

Για το αν είναι θετικός ο κ. Παπαθανασάκης:

«Από ότι μου έχει δείξει, ναι. Δεν έχω δει κάτι αρνητικό σε αυτά που μου λέει. Έχω κάνει τις προτάσεις μου και αυτός θα κρίνει αν τον ικανοποιούν».

Για το αν θα ήθελε τον Ηρακλή αν υποβιβαζόταν στη Football League:

«Εγώ έδωσα τις δυνάμεις μου για να μείνει ο Ηρακλής στη Super League, όπου και ανήκει, παρά τις προσπάθειες κάποιων για τον ρίξουν».

Για τις μεθοδεύσεις και το σχέδιο για τον υποβιβασμό του Ηρακλή:

«Το γνωρίζω και προσπαθούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μην τους περάσει. Φάνηκε στην συνέλευση της Σούπερ Λιγκ ποιοι απεργάζονται να ρίξουν του Ηρακλή γιατί υπολόγιζαν ότι θα πέσει βαθμολογικά. Τους χαλάσαμε τη σούπα και προσπαθούν με νομικά τερτίπια να ρίξουν τον Ηρακλή που σώθηκε δικαιωματικά μέσα στα γήπεδα».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος για τον Ηρακλή από την αδειοδότηση:

«Αν υπάρχει κίνδυνος για τον Ηρακλή, υπάρχει για όλους. Το θέμα χειρίζεται το νομικό επιτελείο του κ. Παπαθανασάκη και ο ίδιος. Θα δείξει την επόμενη εβδομάδα που μας έχουν καλέσει για την αδειοδότηση».

Για το αν ισχύει η πρότασή του αν ο Ηρακλής υποβιβαστεί:

«Αυτό πρέπει να το εξετάσουμε μετά γιατί δεν είμαι μόνος μου. Είναι και δύο άλλοι επενδυτές που πρέπει να δώσουν κι αυτοί το "ΟΚ". Δεν είναι μια απόφαση που μπορώ να τη λάβω μόνος μου. Θα προσπαθήσω να αποτρέψω όλα αυτά σενάρια γιατί οι νομικοί μου λένε ότι είμαστε καλυμμένοι, δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο».

Για το αν έχει σκεφτεί ήδη παίκτες και προπονητές για την επόμενη σεζόν:

«Έχω στο μυαλό μου ένα πλάνο αλλά δε θα το δημοσιοποιήσω τώρα. Πρώτα θα μιλήσω με τους ήδη υπάρχοντες στην ομάδα και μετά θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις».

Για το αν έχει να πει κάτι στον κόσμο του Ηρακλή:

«Εγώ αυτό που λέω, το κάνω. Την πρότασή μου την έχω καταθέσει, πιστεύω ότι θα είναι μια καλή λύση για τον Ηρακλή ώστε να ορθοποδήσει και οικονομικά και οργανωτικά. Από εκεί και πέρα, όπως κριθήκαμε φέτος θα κριθούμε και του χρόνου, αν υπάρξει συμφωνία. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και τα αποτελέσματα».

Ισπανία: Ο Βασιλειάδης νίκησε τον Τζεντίλε!
Ισπανία: Ο Βασιλειάδης νίκησε τον Τζεντίλε!
AEK: Από τη νέα χρονιά Ξανθόπουλος και Καββαδάς!
AEK: Από τη νέα χρονιά Ξανθόπουλος και Καββαδάς!
Έμεινε στην Γιουνάιτεντ η Βαλένθια
Έμεινε στην Γιουνάιτεντ η Βαλένθια
Στο Τορίνο μόνο Γιουβέντους (video)
Στο Τορίνο μόνο Γιουβέντους (video)

 • Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ
  02:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  03:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E25
  04:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Βαλένθια
  04:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • RBAR 2018
  04:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  04:55Αφιέρωμα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Φράιμπουργκ
  05:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • WRC 2018
  06:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  06:05Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Τσιβιτανόβα - Μόντενα
  06:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  06:35Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντα Κλάρα - Πόρτο
  06:40Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • GP Confidential 2018 E25
  07:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Χέρτα Βερολίνου
  07:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  08:00Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  08:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  08:45Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  08:50NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  08:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  09:25Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Μπάγερν Μονάχου
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:35Μαρκόπουλο.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  10:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα (Ζ)
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • RBAR 2018 - Magazine
  11:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  11:35H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • GP Confidential 2018 E25
  11:50Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  12:00Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  12:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ (Ζ)
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  12:35SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ (Ζ)
  13:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Άρσεναλ (Ζ)
  13:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  13:55SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  15:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  16:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:00Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  17:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018
  17:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Στον Ρυθμό των Ντέρμπι 2018-19 (Ζ)
  18:00Postgame. Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  18:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Moto 2 και 3
  19:00Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Νασιονάλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2018
  20:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:45Κέβιν Λι 'The Motowon Phenom' - Αλ Ιακίντα 'Raging''. Μιλγουόκι, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies