Καγιούλης: «Έχω καταθέσει πρόταση στον Παπαθανασάκη»
SHARE

Καγιούλης: «Έχω καταθέσει πρόταση στον Παπαθανασάκη»

Το δεξί χέρι του νυν μεγαλομετόχου του Ηρακλή, Σπύρου Παπαθανασάκη, Νίκος Καγιούλης είναι ο πρώτος και μοναδικός, μέχρι τώρα, υποψήφιος επενδυτής για την ΠΑΕ.

Μια μέρα μετά την αποκάλυψη του ομογενή πως παραχωρεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, ο Καγιούλης κατέθεσε πρόταση, για την αγορά των μετοχών του Γηραιού. Ο Ελληνογερμανός, ο οποίος φέτος είχε αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας, δηλώνει αποφασισμένος να αναλάβει διοικητικό ρόλο στην ΠΑΕ έχοντας την στήριξη δυο Ελλήνων επιχειρηματιών, τα ονόματα των οποίων παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον Metropolis 95.5:

Για το αν έχει καταθέσει πρόταση για την ΠΑΕ Ηρακλής:

«Ναι έχω καταθέσει πρόταση στον κ. Παπαθανασάκη και τον δικηγόρο του. Και προφορικά και γραπτά από χθες (10/5)».

Για τι περιλαμβάνει η πρόταση:

«Δε θα μπω σε οικονομικές λεπτομέρειες, αυτά αφορούν την ομάδα. Πιστεύω ότι είναι μια πρόταση στα επίπεδα της συνεργασίας που είχαμε με τον κ. Παπαθανασάκη αυτόν τον καιρό. Είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Για το τι θα γίνει με τα χρέη του Ηρακλή και αν βαρύνουν και τον κ. Παπαθανασάκη:

«Τα χρέη αναλαμβάνουν οι επενδυτές που αγοράζουν την ομάδα, τη στιγμή που θα πάρουν τις μετοχές. Έχω μαζί μου δυο άτομα που θα είναι οι κύριοι επενδυτές της ομάδας. Είναι και οι δυο Έλληνες. Όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες. Αν δεν είναι συνεπής ο κ. Παπαθανασάκης ή οι αγοραστές, βάσει μετοχολογίου, ασφαλώς και θα τον βαρύνουν μέχρι την πλήρη αποπληρωμή τους. Υπάρχουν δικλείδες για να διασφαλιστεί ο κ. Παπαθανασάκης αλλά αυτά θα τα πουν οι νομικοί για το πώς μπορεί να εξασφαλιστεί σε αυτό το κομμάτι».

Για το πότε περιμένει απάντηση από τον κ. Παπαναθασάκη:

«Δεν έχουμε βάλει προθεσμία. Εμείς θέλουμε να ολοκληρωθεί η συμφωνία όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί τα θέματα τρέχουν και πρέπει να γίνουν άμεσα πολλές κινήσεις».

Για το γιατί θέλει να πάρει τον Ηρακλή:

«Το έχω πει εξ’ αρχής. Θέλω να τον βάλω στον σωστό δρόμο, να σταθεί στα πόδια του. Δεν αρμόζει στον Ηρακλή αυτό που έγινε τη φετινή σεζόν και μπορεί να συνεχιστεί το ίδιο βιολί».

Για το αν εγγυάται στον κόσμο της ομάδας ένα καλύτερο μέλλον για τον Ηρακλή:

«Ναι. Θα τακτοποιηθούν και τα οικονομικά, η δομή και η οργάνωση για να λειτουργήσει ο Ηρακλής σαν επαγγελματική ομάδα. Είναι κάτι που θέλει από την αρχή φτιάξιμο για να μπει στον σωστό δρόμο. Υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες από τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου για να εγγυηθούν αυτό το πράγμα. Ο σκοπός είναι με να σβηστούν σιγά-σιγά τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και να μπουν οι βάσεις ώστε ο Ηρακλής μετά από μια διετία να είναι αυτόνομος και να μην έχει ανάγκη κανέναν».

Για το αν ο σκοπός του ίδιου παραμένει το κέρδος, όπως είχε δηλώσει και προ μηνών στο Metropolis 95.5, και αν έχει σκοπό να πουλήσει την ομάδα:

«Σε βάθος διετίας με μια σωστή οργάνωση και δομή, θα μπορώ να έχω τα ανάλογα κέρδη που υπολογίζω. Συνεχίζω να στηρίζω αυτό που κάνω από την αρχή. Δε θέλω να μείνω για πολύ καιρό. Θέλω να χτίσω κάτι σωστό κάτι καλό. Δεν έχει αλλάξει το σκεπτικό μου. Θέλουμε να κάνουμε τον Ηρακλή κερδοφόρο».

Για τη σχέση του με τους οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή:

«Δεν πάω κόντρα στο ρεύμα και τους οπαδούς. Εγώ προσπαθώ να χτίσω όρθιο κάτι που έχει γκρεμιστεί από καιρό. Ήδη φέτος έγινε ένα μεγάλο βήμα αφού σωθήκαμε όταν όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο και χειροπιαστό, εγώ θα αποχωρήσω από τον Ηρακλή ακόμα και αύριο το πρωί. Οι οργανωμένοι πιστεύω ότι έχουν καταλάβει τι έχω προσφέρει στον Ηρακλή. Με κατηγορούσαν ότι ήθελα να ρίξω τον Ηρακλή αλλά και με την δική μου προσπάθεια καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία με όλα αυτά τα προβλήματα».

Για το ποιος έσωσε τον Ηρακλή, ο ίδιος ή ο κ. Παπαθανασάκης:

«Νομίζω ότι όλοι όσοι ήταν κοντά στην ομάδα, ο κόσμος, οι παίκτες, οι προπονητές το προσωπικό, κατάλαβαν ποιος έσωσε πραγματικά τον Ηρακλή. Ο κόσμος ξέρει ποιος ήταν μπροστά και μπορούσε να κάνει κάποια πράγματα ώστε σήμερα να μιλάμε για την παραμονή του Ηρακλή».

Για το ποιες είναι οι σχέσεις του με τον κ. Παπαθανασάκη:

«Μια χαρά, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Συζητάμε καθημερινά, έχω κάνει τις προτάσεις μου και αυτός θα κρίνει πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω».

Για το αν έχει άλλες προτάσεις ο κ. Παπαθανασάκης:

«Από ότι ξέρω, όχι. Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ο κ. Παναθανασάκης. Εγώ ξεκαθάρισα πως ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που τρέχουν. Όλος ο Ηρακλής είναι στον αέρα, οι παίκτες, οι προπονητές. Οι όποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα».

Για το αν είναι θετικός ο κ. Παπαθανασάκης:

«Από ότι μου έχει δείξει, ναι. Δεν έχω δει κάτι αρνητικό σε αυτά που μου λέει. Έχω κάνει τις προτάσεις μου και αυτός θα κρίνει αν τον ικανοποιούν».

Για το αν θα ήθελε τον Ηρακλή αν υποβιβαζόταν στη Football League:

«Εγώ έδωσα τις δυνάμεις μου για να μείνει ο Ηρακλής στη Super League, όπου και ανήκει, παρά τις προσπάθειες κάποιων για τον ρίξουν».

Για τις μεθοδεύσεις και το σχέδιο για τον υποβιβασμό του Ηρακλή:

«Το γνωρίζω και προσπαθούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μην τους περάσει. Φάνηκε στην συνέλευση της Σούπερ Λιγκ ποιοι απεργάζονται να ρίξουν του Ηρακλή γιατί υπολόγιζαν ότι θα πέσει βαθμολογικά. Τους χαλάσαμε τη σούπα και προσπαθούν με νομικά τερτίπια να ρίξουν τον Ηρακλή που σώθηκε δικαιωματικά μέσα στα γήπεδα».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος για τον Ηρακλή από την αδειοδότηση:

«Αν υπάρχει κίνδυνος για τον Ηρακλή, υπάρχει για όλους. Το θέμα χειρίζεται το νομικό επιτελείο του κ. Παπαθανασάκη και ο ίδιος. Θα δείξει την επόμενη εβδομάδα που μας έχουν καλέσει για την αδειοδότηση».

Για το αν ισχύει η πρότασή του αν ο Ηρακλής υποβιβαστεί:

«Αυτό πρέπει να το εξετάσουμε μετά γιατί δεν είμαι μόνος μου. Είναι και δύο άλλοι επενδυτές που πρέπει να δώσουν κι αυτοί το "ΟΚ". Δεν είναι μια απόφαση που μπορώ να τη λάβω μόνος μου. Θα προσπαθήσω να αποτρέψω όλα αυτά σενάρια γιατί οι νομικοί μου λένε ότι είμαστε καλυμμένοι, δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο».

Για το αν έχει σκεφτεί ήδη παίκτες και προπονητές για την επόμενη σεζόν:

«Έχω στο μυαλό μου ένα πλάνο αλλά δε θα το δημοσιοποιήσω τώρα. Πρώτα θα μιλήσω με τους ήδη υπάρχοντες στην ομάδα και μετά θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις».

Για το αν έχει να πει κάτι στον κόσμο του Ηρακλή:

«Εγώ αυτό που λέω, το κάνω. Την πρότασή μου την έχω καταθέσει, πιστεύω ότι θα είναι μια καλή λύση για τον Ηρακλή ώστε να ορθοποδήσει και οικονομικά και οργανωτικά. Από εκεί και πέρα, όπως κριθήκαμε φέτος θα κριθούμε και του χρόνου, αν υπάρξει συμφωνία. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και τα αποτελέσματα».

Μήτογλου: «Περισσότερη αυτοπεποίθηση, το 100% για την ομάδα»
Μήτογλου: «Περισσότερη αυτοπεποίθηση, το 100% για την ομάδα»
Φωτιά Μάτι - Συγκλονίζουν οι καταθέσεις συγγενών θυμάτων: Κολυμπούσα κρατώντας τον νεκρό πατέρα μου
Φωτιά Μάτι - Συγκλονίζουν οι καταθέσεις συγγενών θυμάτων: Κολυμπούσα κρατώντας τον νεκρό πατέρα μου
Με πρακτική… Στραματσόνι ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό!
Με πρακτική… Στραματσόνι ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό!
Απίστευτες καταγγελίες Βέροιας: Επίθεση σε παίκτες στην Αριδαία και κλοπή χρημάτων!
Απίστευτες καταγγελίες Βέροιας: Επίθεση σε παίκτες στην Αριδαία και κλοπή χρημάτων!

 • Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  09:15Kansas Hollywood Casino 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • SportShow
  09:45Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250
  10:00European Open, Αμβέρσα. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • NBA Daily
  10:40Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  11:00Erste Bank Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Χιούστον Ρόκετς
  11:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Φούξε Βερολίνου
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  12:45Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ήφαιστος Λήμνου (Ζ)
  14:00Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E7
  14:10Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E9
  14:30Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  14:45Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  15:00Erste Bank Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E4
  15:15Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  16:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  16:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  17:00Erste Bank Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Ατλάντα Χοκς
  17:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Moto3 2018
  17:15Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • SportShow (Ζ)
  18:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  18:40Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  19:00Swiss Indoors Basel. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ήφαιστος Λήμνου
  19:30Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  20:10Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  21:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  21:55Ισπανία.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Αναντολού Εφές
  22:05Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  22:40Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  22:45Swiss Indoors Basel. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ζιρόνα
  22:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Λέστερ
  23:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  23:55Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E7
  00:50Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  00:55Erste Bank Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  01:00Αφιέρωμα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:10Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Μπιλμπάο
  01:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Σαν Πάουλι
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • NBA Daily
  02:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  03:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • SportShow
  03:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Φούλαμ
  04:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  05:20Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
  05:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ
  06:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:20Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  06:30Αφιέρωμα.
 • Topspin
  07:10Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  07:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • Moto3 2018
  07:35Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Μπιλμπάο
  07:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  08:20Swiss Indoors Basel. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto2 2018
  09:00Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • SportShow
  09:25Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λεγανές
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • NBA Daily
  10:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP 2018
  10:30Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Κάλεφ
  11:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου (Ζ)
  12:00UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2018-19. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  12:15Ισπανία.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  12:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E4
  12:30Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  13:00Kansas Hollywood Casino 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Ατλάντα Χοκς
  13:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:259η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
  14:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  15:00Erste Bank Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:159η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • NBA Daily
  15:50Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E7
  16:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  16:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:30Kansas Hollywood Casino 400, Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Βαλένθια (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 8ος όμιλος.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  17:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  17:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  17:45Motul Grand Prix of Japan. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Postgame Show (Ζ)
  18:55ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Βικτόρια Πλζεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 7ος όμιλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies