Βραβεία ΠΣΑΠ: Οι καλύτεροι στην Super League (Photos)

Βραβεία ΠΣΑΠ: Οι καλύτεροι στην Super League (Photos)

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών(ΠΣΑΠ) βράβευσε τους μεγάλους πρωταγωνιστές του 2013-2014,

Ο Γιάννης Αναστασίου, ψηφίστηκε ο καλύτερος προπονητής SuperLeague. Κορυφαίος τερματοφύλακας για το 2013-14 αναδείχθηκε ο Ρομπέρτο, ξένος ποδοσφαιριστής ο Μάρκους Μπεργκ, ενώ το βραβείο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή πήρε για δεύτερη σερί χρονιά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

πρώτος σκόρερ περυσινού πρωταθλήματος Εστέμπαν Σολάρι, ταξίδεψε, από την Αργεντινή, για να παραλάβει το βραβείο του!

 

Πρώτος σκόρερ Σούπερ Λιγκ: Εστέμπαν Σολάρι:«Είναι τιμή για εμένα που κατάφερα να πετύχω τόσα γκολ και να ξεπεράσω τόσους καλούς επιθετικούς. Έχω πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και στο Μεξικό με την Πατσούκα και χαίρομαι ιδιαίτερα που τα κατάφερα και στην Ελλάδα».

Καλύτερος τερματοφύλακας Σούπερ Λιγκ: Ρομπέρτο:«Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με ψήφισαν, τους συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό και τον Μίτσελ που με στήριξε. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο στην οικογένεια μου».

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής Σούπερ Λιγκ: Δημήτρης Κολοβός:«Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να σωθεί και να καταφέρω να πετύχω πολλά γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μάντζιο που μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω στη Σούπερ Λιγκ, τους συμπαίκτες μου, την οικογένεια μου και τον πατέρα μου που με βοηθάει από ψηλά».

Καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής Σούπερ Λιγκ: Μάρκους Μπεργκ:«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που πήρα την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος εδώ, με βοήθησε ο Παναθηναϊκός και ο προπονητής μου και θέλω να μείνω για πολλά χρόνια ακόμη».

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής Σούπερ Λιγκ: Δημήτρης Παπαδόπουλος:«Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σπανό για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξε, τον κ. Παράσχο, τους συμπαίκτες μου και θέλω να αφιερώσω το βραβείο στους γονείς μου και την οικογένεια μου. Ελπίζω να ζήσω ένα καθαρό ποδόσφαιρο».

Καλύτερος διαιτητής: Τάσος Κάκος:«Σήμερα είναι η τελευταία φορά που θα είμαι εδώ από τη θέση του διαιτητή. Είμαι πολύ χαρούμενος και ταυτόχρονα λυπημένος».

Καλύτερος προπονητής: Σούπερ Λιγκ: Γιάννης Αναστασίου:«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου γιατί πετύχαμε κάτι δύσκολο πέρυσι. Αυτό το βραβείο το θεωρώ μεγάλη τιμή και ευχαριστώ όσους με ψήφισαν».

Μια έκπληξη περίμενε τον Αναστασίου. Κατά την διάρκεια της βράβευσης προβλήθηκε βίντεο με τον Τεν Κάτε, που μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα τεχνικό.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved