Πανθρακικός: Με τους νέους στο Αγρίνιο

Στο Αγρίνιο βρίσκεται η αποστολή του Πανθρακικού για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής στην οποία βρίσκονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Πασχαλάκης και Μολίνα.

Πανθρακικός: Με τους νέους στο Αγρίνιο

Δύο ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό βρίσκεται στο Αγρίνιο η αποστολή του Πανθρακικού. Αυτό γιατί το ταξίδι είναι μεγάλο και οι άνθρωποι του συλλόγου κανόνισαν να διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση στο Αγρίνιο για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο η ομάδα.

Στην αποστολή βρίσκονται και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Σέρτζιο Μολίνα. Ο νέος τερματοφύλακας του Πανθρακικού θα αγωνιστεί με το Νο 24 ενώ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός το Νο 17.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Εμπόου, Ρομέου, Ντιόγκο, Μπαικαρά, Κάσες, Ζδράβος – Ρίζος, Λαδάκης, Τριανταφύλλου, Τζάνης, Χασομέρης, Καθάριος, Μολίνα, Μαξίμ και Ιγκόρ.

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη