ΠΑΟΚ: Ένα μήνα «off» ο Λόρενς!

ΠΑΟΚ: Ένα μήνα «off» ο Λόρενς!

Σοκ στον ΠΑΟΚ το οποίο… παγώνει τα χαμόγελα για το 1-1 της Τετάρτης (21/08) με τη Σάλκε, καθώς ο Λίαμ Λόρενς έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα περίπου.

Ο Ιρλανδός άσος του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με τους Γερμανούς στη «Veltins Arena» και αντικαταστάθηκε από τον Έργκους Κάτσε, στο 62’ του αγώνα, με έντονες ενοχλήσεις στη γάμπα. Με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, ο Λίαμ Λόρενς έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και τα αποτελέσματα μόνο ενθαρρυντικά δεν ήταν για τον έμπειρο άσο και για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Σύμφωνα με όσα αποφάνθηκαν οι γιατροί, ο Λόρενς έχει υποστεί θλάση στη γάμπα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα περίπου. Αυτό σημαίνει βέβαια πως θα χάσει τον επαναληπτικό με τη Σάλκε, την ερχόμενη Τρίτη (27/08) στην Τούμπα, αλλά και τις αναμετρήσεις πρωταθλήματος με Παναιτωλικό, Πανιώνιο, Βέροια και Πλατανιά.



ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Βρούτσης: «Έτσι ενισχύουμε τον ελληνικό αθλητισμό στην πράξη»
Βρούτσης: «Έτσι ενισχύουμε τον ελληνικό αθλητισμό στην πράξη»
Κυπελλούχος Ελλάδας ο Μίτας το 2025
Κυπελλούχος Ελλάδας ο Μίτας το 2025
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Ο Δημήτρης Ζήκος κέρδισε τη Φάρμα, έχασε την αγάπη του κοινού: Οι αντιδράσεις για τον τοξικό νικητή