Δεν κάνει πίσω η Super League, το... μπαλάκι στην Αστυνομία

Δεν κάνει πίσω η Super League, το... μπαλάκι στην Αστυνομία

Απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη η Super League για τους βανδαλισμούς στα γραφεία της, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει έδρα το μπαράζ του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη.

Η διοργανώτρια αρχή σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι για τη λήψη της απόφασης έχει εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη ερασιτέχνη Πανιωνίου και της ΠΑΕ Πανιώνιος και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ανοίξει διάλογο με τους «Πάνθηρες», δίχως να τους κατονομάζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Η Super League δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε οποιαδήποτε μορφή διαλόγου με τους ανώνυμους συντάκτες της συγκεκριμένης απαράδεκτης ανακοίνωσης.

Η Super League, σύμφωνα με τους κανονισμούς (ΚΑΠ Αρθρο 8, παρ. 5) όρισε τον αγώνα με την σύμφωνη γνώμη, ως όφειλαν, του Ερασιτεχνη Πανιωνίου αλλα και της ΠΑΕ Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και όπως είναι αυτονόητο ζητά από την Πολιτεία και τα θεσμοθετημένα όργανά της να πράξουν τα δέοντα, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Αλίμονο αν αποδεχθούμε ως οργανωμενο ποδόσφαιρο αλλά και ως ευνομούμενη Πολιτεία ότι η τέλεση του οποιουδήποτε αγώνα θα εξαρτάται στο μέλλον από τις διαθέσεις ανώνυμων υβριστών, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Τέλος είναι προφανές ότι η ΣΛ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της και απέναντι στους ανώνυμους συντάκτες της ανακοίνωσης αλλά και απέναντι σε εκείνους που προέβησαν σε βανδαλισμούς στα γραφεία της διοργανώτριας».



Γκραντ: «Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια»
Γκραντ: «Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια»
Euroleague: Ανέβηκε στις 15 νίκες ο Παναθηναϊκός AKTOR – Ήττα σοκ η Μονακό
Euroleague: Ανέβηκε στις 15 νίκες ο Παναθηναϊκός AKTOR – Ήττα σοκ η Μονακό
Αταμάν: «Στο τέλος κάναμε ντροπιαστικά λάθη»
Αταμάν: «Στο τέλος κάναμε ντροπιαστικά λάθη»
Σλούκας: «Αυτό που μετράει είναι η νίκη»
Σλούκας: «Αυτό που μετράει είναι η νίκη»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved