Χατζηαποστόλου: «Ο Γκαγκάτσης μπορεί να αντισταθεί στο σύστημα»

Χατζηαποστόλου: «Ο Γκαγκάτσης μπορεί να αντισταθεί στο σύστημα»

Την άποψή του πως ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι ο κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ να αντισταθεί στο σύστημα, εξέφρασε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την σχέση του με τον Βασίλη Γκαγκάτση αλλά και για την φημολογία που θέλει τον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας να αναλαμβάνει ως εκπρόσωπος του «Δικέφαλου» στις υπερκείμενες αρχές.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Χατζηαποστόλου μίλησε για:

Τη σχέση του με τον Βασίλη Γκαγκάτση: «Με τον Βασίλη είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Ακόμα και από όταν δικηγόρος και εγώ ήμουν πρόεδρος στην Πρωτοβάθμια. Από τότε του έλεγα, ξεκίνα να πάρουμε την ΕΠΟ από τους Αθηναίους».

Το αν μπορεί να αναλάβει εκπρόσωπος του «Δικέφαλου»: «Είναι δύσκολο να απαντήσω. Καταρχήν λέω ναι, αλλά να πάει ο Γκαγκάτσης κάτω από τις διαταγές του Σαρρή, δηλαδή εκπρόσωπος της Λίγκας, δεν το βλέπω. Για να υπάρχει ένα αντίπαλο δέος στον Ολυμπιακό, είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο γιατί γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι υποτιμητικό να είναι εκπρόσωπος της Λίγκας, κάτω από τις καθοδηγήσεις του Σαρρή, που μπροστά στον Βασίλη είναι «σπουργίτης».

Και απ’ έξω μπορούσε να κάνει αυτήν τη δουλειά που θέλει να του αναθέσει ο Σαββίδης. Προφανώς πληροφορήθηκε από κάποιους ότι στην Ελλάδα, υπάρχει αναξιοπιστία. Τα συμφέροντα σου τα προστατεύεις όταν αντιστέκεσαι το σύστημα. Αν το αντιπαρέρχεσαι οι διαιτητές θα πρέπει να κοιτάνε τα βιογραφικά, όπως είπε ο κ. Σαββίδης. Τουλάχιστον, ο Γκαγκάτσης μπορεί να αντισταθεί γιατί είναι γνώστης του παρασκηνίου. Δε θα μπορεί να ενεργεί όπως ενεργεί τώρα, το σύστημα».

Τα όσα έγιναν όταν ο Γκαγκάτσης ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας: «Ποτέ δε δούλεψε σε βάρος του ΠΑΟΚ. Αυτοί που λένε ότι έκανε ζημιά στον ΠΑΟΚ, δεν ξέρουν πράγματα και καταστάσεις. Ο Γκαγκάτσης βοήθησε τον ΠΑΟΚ και εγώ αυτό το ξέρω καλύτερα από όλους.

Η παράγκα ήταν μέχρι το 2000. Το 2001 ανέλαβε ο Βασίλης. Η συμβολή του στην 8ετία που ήταν στα πράγματα δεν ήταν αρνητική στα πράγματα του ΠΑΟΚ. Ηταν θετική. Το λέω γιατί αυτό δεν τα ξέρει πολύς κόσμος. Αν ήσασταν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ δε θα προσπαθούσατε να προστατεύσετε την ομάδα; Όπως προστατεύουν σε όλες τις ομοσπονδίες του κόσμου. Την οικογένεια μας δεν προσπαθούμε να την προστατεύσουμε; Υπάρχει κάποιος πιο κατάλληλος από τον Βασίλη Γκαγκάτση που ξέρει το σύστημα όλο, για τη θέση αυτή;».Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τρίτη - Το ωράριο σε Δημόσιο, καταστήματα
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τρίτη - Το ωράριο σε Δημόσιο, καταστήματα
Σεισμός στην Τουρκία: Διαψεύδει η πλευρά του Ατσού και η Χατάισπορ ότι διασώθηκε
Σεισμός στην Τουρκία: Διαψεύδει η πλευρά του Ατσού και η Χατάισπορ ότι διασώθηκε
Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα: 105 επιχειρήσεις προσφέρουν περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας
Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα: 105 επιχειρήσεις προσφέρουν περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας
NBA: Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι κορυφαίοι της εβδομάδας
NBA: Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι κορυφαίοι της εβδομάδας