Ύστατη προσπάθεια της ΑΕΚ για να κρατήσει τον Μανωλά
Κίνηση για να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της τον Κώστα Μανωλά έκανε η ΑΕΚ.
Όπως αναφέρει το «Goal», η Ένωση πριν λίγες μέρες κατέθεσε εγγράφως στον ποδοσφαιριστή πρόταση για νέο συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας, ελπίζοντας να αποσπάσει το «ναι» του.
Η πρόταση κατατέθηκε από τον Ανδρέα Δημητρέλο και είχε διπλό σκοπό. Από τη μία να πείσει τον Μανωλά να παραμείνει στην ΑΕΚ και από την άλλη, για να έχει η ομάδα τη δυνατότητα να διεκδικήσει τροφεία για την εξέλιξή του.
Με τα σημερινά δεδομένα, ο Μανωλάς δεν δείχνει καν να ασχολείται με την πρόταση που του έγινε, ωστόσο δεν αποκλείεται να εξετάσει την προοπτική παραμονής του, σε περίπτωση που αλλάξει η κατάσταση.
Όσον αφορά στα οικονομικά δεδομένα της πρότασης, οι ετήσιες απολαβές του παίκτη ξεκινούν από τις 300.000 ευρώ και αυξάνονται ανά 10.000 το χρόνο, συν 900 ευρώ μισθό και πριμ.