«Εξηγήσεις από την ΕΠΟ»

«Εξηγήσεις από την ΕΠΟ»

Με επιστολή του στην ΕΠΟ ο βουλευτής Τρικάλων, Νίκος Λέγκας, αναμένεται να ζητήσει διευκρινήσεις για την απόφαση της αδειοδότησης.

Η αρνητική απάντηση που έδωσε η αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης στα Τρίκαλα έχει επισύρει αντιδράσεις. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Λέγκας, αναμένεται να στείλει επιστολή στην ΕΠΟ ζητώντας διευκρινίσεις για την απόφαση.

Μάλιστα αναφερόμενος στο θέμα της αδειοδότησης αλλά και στην επιστολή, ο Νίκος Λέγκας, δήλωσε: «Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ να αποκλείσει τον ΑO Τρίκαλα από τον θεσμό των αγώνων κατάταξης προκαλεί δικαιολογημένα την έντονη δυσαρέσκεια του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

Τα πρόδηλα ερωτηματικά που δημιουργεί ακόμα και ο τρόπος ανακοίνωσής της ενισχύουν το συναίσθημα της αδικίας απέναντι σε έναν ολόκληρο Νομό, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στον ελληνικό αθλητισμό.

Κανείς δεν λέει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν κριτήρια. Κριτήρια όμως που να είναι για όλους, να ισχύουν για όλους και να εφαρμόζονται σε όλους και όχι να δημιουργούν υποψίες ότι λειτουργούν φωτογραφικά και ενδεχομένως ότι εξυπηρετούν συμφέροντα και ισορροπίες αλλότριες προς το ευ αγωνίζεσθαι. Πολύ περισσότερο στη συγκεκριμένη συγκυρία.

Τέτοιες μεθοδεύσεις βρίσκουν σύσσωμο τον τρικαλινό φίλαθλο κόσμο απέναντι και μια κόκκινη γραμμή σαφώς χαραγμένη. Με σημερινή επιστολή προς την ΕΠΟ θα ζητήσω όλα τα στοιχεία αλλά και εξηγήσεις γι’ αυτή την απόφαση και στην περίπτωση που δεν δοθούν θα χρησιμοποιήσω κάθε κοινοβουλευτική παρέμβαση με στόχο, την αποκατάσταση του περί δικαίου αισθήματος, καθόσον, δεν μπορεί στο όνομα του αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ να μην δίνονται εξηγήσεις σε αποφάσεις που προκαλούν τις τοπικές κοινωνίες».



Ολυμπιακός - Λεβερκούζεν, Χιούλμαντ: «Μάθαμε πολλά από την προηγούμενη φορά»
Ολυμπιακός - Λεβερκούζεν, Χιούλμαντ: «Μάθαμε πολλά από την προηγούμενη φορά»
Final 8 Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για Μαρούσι και Ολυμπιακό - Η ώρα και το κανάλι του α’ ημιτελικού
Final 8 Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για Μαρούσι και Ολυμπιακό - Η ώρα και το κανάλι του α’ ημιτελικού
Final 8 Κύπελλο Ελλάδας, Ολυμπιακός - ΑΕΚ 81-67: «Έκλεισε» θέση στα ημιτελικά
Final 8 Κύπελλο Ελλάδας, Ολυμπιακός - ΑΕΚ 81-67: «Έκλεισε» θέση στα ημιτελικά
Champions League: Σκόρπισε με πεντάρα και ανατροπή τη Γιουβέντους η Γαλατά
Champions League: Σκόρπισε με πεντάρα και ανατροπή τη Γιουβέντους η Γαλατά
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved