Μπάρλος: «Θα κάνουμε τα πάντα να αλλάξει ρότα η Παναχαϊκή»

Μπάρλος: «Θα κάνουμε τα πάντα να αλλάξει ρότα η Παναχαϊκή»

Συνέντευξη για όλα τα θέματα παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Γιώργος Μπάρλος.

Ο Γιώργος Μπάρλος αναφέρθηκε σε όλα τα σημαντικά της Παναχαϊκής ζητήματα και όλα όσα έχουν προκύψει στην καθημερινότητα μας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπάρλου:

Κάθε μέρα που περνά, φαντάζει και πιο δύσκολη η επιστροφή στη δράση. Εσείς τι ενημέρωση έχετε;

«Η ενημέρωση η δική μας είναι ότι η πανδημία αυτή θα κρατήσει περίπου έως και τέλος Μαΐου και όλοι μας πρέπει να προσαρμοστούμε βάσει αυτών των νέων δεδομένων. Χρειάζεται να οπλιστούμε όλοι με υπομονή και προέχει η υγεία όλων μας. Μετά το πέρας αυτού του μεγάλου προβλήματος θα τα «βάλουμε» όλα κάτω ούτως ώστε να αναδιοργανωθούμε».

Πόσο δύσκολο είναι να βάλετε σε σειρά τις τόσες εκκρεμότητες που βρήκατε εν μέσω και αυτής της κατάστασης;

«Οι εκκρεμότητες που υπήρχαν στην ΠΑΕ Παναχαϊκή έχουν δρομολογηθεί με μια συγκεκριμένη διαχείριση. Το μόνο που αλλάζει πλέον είναι το χρονικό της αποπεράτωσής τους, βάσει αυτού του μεσοδιαστήματος που έχει προκύψει στη ζωή μας».

Κυκλοφορούν ήδη σενάρια για αναδιάρθρωση τη νέα περίοδο. Ποια είναι η δική σας άποψη;

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για υποθετικές αποφάσεις που ίσως υλοποιηθούν και ίσως όχι. Εμείς θα προσαρμοστούμε σε κάθε απόφαση του Υπουργείου και η δομή της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει σε κάθε νόμο που μπορεί να προκύψει και στα νέα δεδομένα».

Μπορούμε να μιλήσουμε για στόχους και πλάνα ενόψει της νέας περιόδου ή αυτά θα εξαρτηθούν από τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν;

«Δεν είναι της παρούσης να πούμε το οτιδήποτε, για τον απλούστατο λόγο ότι κανείς μας δεν ξέρει πότε θα επανέλθει η φυσιολογική ροή στη ζωής μας, οπότε αναμονή».

Τι σημαίνει Παναχαϊκή για εσάς;

«Η Παναχαϊκή για μένα είναι η ομάδα της πόλης μας η οποία εκπροσωπεί καθέναν από μας ξεχωριστά και όλους μαζί. Είναι μια ιδεολογία που εκφράζει τη χαρά μας και τον εγωισμό μας, καθώς και την αίσθηση του νικητή μέσα από την ομάδα μας. Με τις νίκες της νιώθουμε ισχυροί και χαρούμενοι και με τις ήττες λυπούμαστε. Παναχαϊκή για μένα είναι ο εκπρόσωπος της πόλης μας, είναι ο καθρέπτης της δυναμικής αυτής της ιστορικής πόλης και του υπέροχου κόσμου της που ταλαιπωρείται περίπου 20 έτη με το αίσθημα της ηττοπάθειας και της προδοσίας. Θα κάνουμε το παν για να αλλάξει ρότα η ιστορική μας ομάδα και αυτή η ανεξίτηλη και φλογερή ιδέα που δεν σβήνει με την πάροδο του χρόνου».Basket League: Για το απόλυτο ο Ολυμπιακός με Άρη – Εντός ο ΠΑΟΚ, μάχη στην Καρδίτσα
Basket League: Για το απόλυτο ο Ολυμπιακός με Άρη – Εντός ο ΠΑΟΚ, μάχη στην Καρδίτσα
Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Ρομαντική βόλτα δίπλα στη θάλασσα!
Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Ρομαντική βόλτα δίπλα στη θάλασσα!
Ολυμπιακός: Πλησιάζει το αντίο, unfollow ο Μαρσέλο στα social media των Πειραιωτών
Ολυμπιακός: Πλησιάζει το αντίο, unfollow ο Μαρσέλο στα social media των Πειραιωτών
Καρδιαγγειακά: Πώς συνδέονται με τον κίνδυνο γνωστικής εξασθένησης
Καρδιαγγειακά: Πώς συνδέονται με τον κίνδυνο γνωστικής εξασθένησης