Άστραψε και βρόντηξε ο Κονέ: «Ντροπή και ασέβεια οι ψευδείς ειδήσεις για εμένα από την ΑΕΚ»

Άστραψε και βρόντηξε ο Κονέ: «Ντροπή και ασέβεια οι ψευδείς ειδήσεις για εμένα από την ΑΕΚ»

O Παναγιώτης Κονέ απάντησε σε όσα του καταλογίζονται από την διοίκηση της ΑΕΚ και εξήγησε τους λόγους που δεν συνέχισε στην Ένωση.

Η αποχώρηση του Παναγιώτη Κονέ από την Ουντινέζε έφερε το όνομα του στο μεταγραφικό προσκήνιο για την ΑΕΚ. Ωστόσο από την διοίκηση της Ένωσης τονίζουν πως δεν έχουν πρόθεση να συνεργαστούν μαζί του. Μάλιστα κύκλοι της ΠΑΕ διέρρεαν πως άνθρωποι της ομάδας έριξαν στο τραπέζι το όνομα του παίκτη αλλά η διοίκηση τόνισε πως δεν θα πάρει έναν παίκτη που την ώρα που του είχε προσφέρει ό,τι ήθελε, εκείνος έκανε διακοπές και ανέβαζε selfie.

Ο 31χρονος ανάρτησε φωτογραφία στο instagram με ένα κείμενο το οποίο δίνει απαντήσεις σε όσους αναφέρουν ότι απουσίαζε, εξήγησε τους λόγους που δεν συνέχισε στην ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανεχθεί να τίθεται εν αμφιβόλω ο επαγγελματισμός του!

Η ανάρτηση του Έλληνα άσου:

«Είναι ασέβεια και ντροπή προς το πρόσωπο μου να βγαίνουν αυτές οι ψευδές ειδήσεις για μένα. Μέχρι τις 15 Ιουνίου έκανα ατομική προπόνηση με τον γυμναστή της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπατα ενώ η ομάδα τελείωσε τις υποχρεώσεις της στις 16 Μαΐου.

Από τις Αρχές Ιουλίου έχω πάρει άδεια από τους ανθρώπους της εθνικής μας ομάδας ,για να μπορώ να χρησιμοποιώ τα γήπεδα του Αγίου Κοσμα, έτσι ώστε κάθε πρωί στις 08:30 να μου ανοίγει ο φύλακας, εργαζόμενος της ΕΠΟ, για να μπορώ να προπονούμαι με δικό μου γυμναστή και για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΟ για την εξυπηρέτηση που μου έκανε.

Το που κάνω εγώ διακοπές στον ελεύθερο μου χρόνο δεν αφορά κανέναν και ούτε θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν. Μπορούν να λένε πολλά για μένα αλλά για τον επαγγελματισμό μου δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα.

Οσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης για την υπομονή που έδειξαν μέχρι τις αρχές Ιουλίου και την θέληση που υπήρχε να ξανασυνεργαστουμε, και από τις δυο πλευρές. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να λύσω τα προβλήματα που αντιμετώπιζα και μόλις χτες κατάφερα να βρω λύση με την ομάδα που είχα συμβόλαιο.

Ευχαριστώ πολύ»

 

Είναι ασέβεια και ντροπή προς το πρόσωπο μου να βγαίνουν αυτές οι ψευδές ειδήσεις για μένα.Μεχρι τις 15 Ιουνίου έκανα ατομική προπόνηση με τον γυμναστή της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπατα ενώ η ομάδα τελείωσε τις υποχρεώσεις της στις 16 Μαΐου.Απο τις Αρχές Ιουλίου έχω πάρει άδεια από τους ανθρώπους της εθνικής μας ομάδας ,για να μπορώ να χρησιμοποιώ τα γήπεδα του Αγίου Κοσμα,έτσι ώστε κάθε πρωί στις 08:30 να μου ανοίγει ο φύλακας,εργαζόμενος της ΕΠΟ,για να μπορώ να προπονούμαι με δικό μου γυμναστή και για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΟ για την εξυπηρέτηση που μου έκανε.Το που κάνω εγώ διακοπές στον ελεύθερο μου χρόνο δεν αφορά κανέναν και ούτε θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν.Μπορουν να λένε πολλά για μένα αλλά για τον επαγγελματισμό μου δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα.Οσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ,θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης για την υπομονή που έδειξαν μέχρι τις αρχές Ιουλίου και την θέληση που υπήρχε να ξανασυνεργαστουμε, και από τις δυο πλευρές.Λυπάμαι που δεν κατάφερα να λύσω τα προβλήματα που αντιμετώπιζα και μόλις χτες κατάφερα να βρω λύση με την ομάδα που είχα συμβόλαιο. Ευχαριστώ πολύ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Kone (@panko33) στις

 



Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved