«Δεν φεύγει ο Βούτσινιτς»

Ο μάνατζερ του Μίρκο Βούτσινιτς αποκάλυψε πως ο πελάτης του θέλει να παραμείνει στην Ρώμη και τους «τζαλορόσι».

«Δεν φεύγει ο Βούτσινιτς»

Ο Μαυροβούνιος άσος την φετινή σεζόν δεν λογίζεται ως βασικός από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα κάτι που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ ωστόσο σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, Αλεσάντρο Λούτσι ο άσος των «λούπι» θα παραμείνει στο «Ολίμπικο».

«Διαβάζω στις εφημερίδες πως συναντήθηκα με την διοίκηση της Ρόμα για να συζητήσω για την αποχώρηση του Μίρκο. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω την κατάσταση», δήλωσε ο Λούτσι στην Corriere dello Sport.

«Μιλήσαμε με την διοίκηση τον Ιανουάριο για λόγους έξω από το ποδόσφαιρο. Λύθηκαν τα όποια προβλήματα υπήρξαν και θέλει να αποδείξει την αξία του και να γίνει ξανά βασικός στην Ρόμα».

«Νιώθει πολύ καλά στην Ρόμα και έχει συμβόλαιο. Δεν ζήτησε νέο συμβόλαιο και δεν αληθεύει πως ο Μίρκο θέλει να αποχωρήσει από την Ρόμα. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα σχέδια του καινούργιου ιδιοκτήτη», κατέληξε ο Λούτσι.

COMMENTS