Ολοκληρώνεται η πώληση της Ρόμα
Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, τελειώνουν θετικά οι διαπραγματεύσεις των Αμερικανών με τους αντίστοιχους της Ρόμα.
Είναι γνωστό, πως η ομάδα επιχειρηματιών, στην οποία ηγέτης είναι ο Τόμας Ντι Μπενεντέτο, έχει εκδηλώσει πρακτικά το ενδιαφέρον της σχετικά με την αγορά του ιταλικού συλλόγου. Πλέον, φημολογείται πως η συγκεκριμένη αγορά μπορεί να οριστικοποιηθεί ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.
Η οικογένεια Σένσι, η οποία διατηρεί το πλειοψηφικό πακέτο από το 1993, θα αποτελέσει παρελθόν από τους «τζιαλορόσι». Συγκεκριμένα, η αμερικάνικη εταιρεία θα ελέγχει το 60% των μετοχών της ομάδας. Μάλιστα, το κόστος της συναλλαγής αναμένεται να αγγίξει τα 155 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμα, η Ρόμα θα αποτελέσει τον πρώτο ιταλικό σύλλογο, ο οποίος θα ελέγχεται οικονομικά από ξένο επενδυτή. Φυσικά, τα παραπάνω θα ισχύουν αν ολοκληρωθούν τελικά με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις.